Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ЗНАКИ ЗОДІАКУ, У ЯКИХ В СЕРЕДИНІ ЛІТА ЗАКІНЧИТЬСЯ ЧОРНА СМУГА: ХТO ЗIТХНЕ З ПОЛEГШЕННЯМ

ЗНАКИ ЗОДІАКУ, У ЯКИХ В СЕРЕДИНІ ЛІТА ЗАКІНЧИТЬСЯ ЧОРНА СМУГА: ХТO ЗIТХНЕ З ПОЛEГШЕННЯМ

20-05-2019
Астрологи розповіли, які знаки зодіаку нарешті зітхнуть спокійно і почнуть повертатися до нормального життя вже зовсім скоро.

Щастя близько, кажуть астрологи. Якщо Вам довго не щастило, то абсолютно точно в середині літа це закінчиться! Вплив позитивних тенденцій сильне, як ніколи, а це значить, що зміни на краще чекають всіх Особливо тих, хто цього заслуговує і вже втомився боротися поодинці. Джерело

Тельці – у Вас не просто закінчується чорна смуга, а настає час удач, які будуть тільки посилюватися і восени настане кульмінація. Ну а поки, кращий варіант переключитися з недавніх проблем – поїхати у відпустку. Саме після неї Ви зможете по-новому поглянути на життя і зустріти щасливі зміни. Крім того, відпочинок може подарувати Вам не тільки нові враження, а й нових людей в житті, які внесуть в неї свій внесок.

Овнам
середина літа теж несе багато нового. Наприклад, закінчення невдалих відносин і зустріч з новим коханим. На роботі все буде не тільки краще, а навіть більш ніж – начальство почне Вас по-справжньому поважати і довіряти серйозні обов’язки. Можете скористатися цим і взагалі встати незамінною людиною для компанії.

Риби в середині літа самі себе будуть дивувати діловою хваткою, чіткістю мислення і рішень, а також відсутністю cтрaждань і рефлексії з приводу. Ви ростете над собою, і ось вони, перші результати! Тому найкраще почніть вихід з особистої кризи з роботи і справ – гроші і репутація ніколи не бувають зайвим! А вже потім можете дати собі трохи відпочити і подивитися по сторонам – Ваша доля десь поруч.

Якщо вчора у Раків все було погано, то вже завтра ситуація почне різко змінюватися і, швидше за все, з особистого життя. Зустріч однією людиною може перевернути все. Вона буде допомагати Вам з першого дня знайомства, красиво залицятися, вирішувати проблеми, дбати. Таким чином Ви можете перейти на зовсім інший рівень життя. А головне – Ви станете по-справжньому щасливими, тому що Вас люблять!

Переломним цей період стане для Скорпіонів, тому що Ваш час везіння теж на підході. Все буде змінюватися, але поступово. Спочатку настрій і запас сил – їх побільшає, потім нові плани та ідеї, а там і допомога підтягнеться. Та й Ви самі можете багато чого, головне, зрозуміти, куди йти. Як би все не було важко ще зовсім недавно, до осені Ви повернетеся в норму і забудете про початок року, як про стpашний сон.

Козероги теж поступово вибираються з болота і готові здійснювати подвиги. Ви просто втомилися бути на других ролях для всіх, починаючи від улюбленого і закінчуючи колегами. Скоро це припиниться, всi невдячні люди підуть з Вашого життя, а близькі – почнуть ставитися до Вас уважніше.

На головну сторінку

«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини