Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
На оздоровлення та відпочинок дітей Житомирщини спрямовують 44,2 млн грн

На оздоровлення та відпочинок дітей Житомирщини спрямовують 44,2 млн грн

24-05-2019
Із закінченням навчального року в області розпочинається сезон оздоровлення та відпочинку дітей. На ці цілі з обласного бюджету виділили 10,5 млн грн для дітей пільгових категорій та з районних, міських та бюджетів громад понад 33,7 млн грн. Також при навчальних закладах розпочнуть роботи пришкільні денні табори та мовні табори, у який відпочинуть 30 тис. дітей.


Про це сьогодні, 24 травня, говорили під час засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку та відпочинку. Загалом з обласного, районних, міських та бюджетів ОТГ спрямують 44,2 млн грн для охоплення оздоровленням та відпочинком дітей пільгових категорій області.

За словами директора департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА, у пришкільних таборах мають відпочити майже 18 тисяч дітей, та 12 тисяч дітлахів займатимуться у мовних таборах.

«Маємо забезпечити відпочинком та оздоровленням максимальну кількість дітей. Це наше майбутнє, і окрім ремонту доріг чи утеплення шкіл, варто дбати про здоров’я підростаючого покоління вже сьогодні», – наголосив Юрій Прокопець.

Директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець наголосив, що у районах потрібно працювати з громадами, місцевими підприємцями та фермерами, аби виділяли фінанси на відпочинок дітей, спрямовували на це спонсорські кошти.

В обласному бюджеті цьогоріч передбачили 10,5 млн грн на оздоровлення та відпочинок дітей у таборах Житомирщини. Крім цього, аби оздоровити максимальну кількість дітлахів, райони, міста та ОТГ мають виділили власні кошти. Наразі з місцевих та районів бюджетів запланували спрямувати 33,7 млн грн для оздоровлення дітей пільгових категорй.

Табори та санаторії готуються до початку нового сезону для відпочинку та оздоровлення дітей. У них проведені планові ремонтні роботи, оновлені матеріально-технічні бази, а також заплановані спортивні, масові та творчі розваги для дітлахів.

На головну сторінку

«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини