Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція
    У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція

    Онлайн-трансляція позачергового засідання виконавчого комітету...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Чуднові чоловік на вулиці демонстрував перехожим пістолет

У Чуднові чоловік на вулиці демонстрував перехожим пістолет

27-05-2019
На території регіону тривають оперативно-профілактичні заходи, направлені на виявлення та вилучення з незаконного обігу незареєстрованих одиниць зброї, а також боєприпасів та вибухових речовин. Правоохоронці попереджають про кримінальну відповідальність за такі протиправні діяння.

Трьох жителів Коростишівського району обеззброїли поліцейські у результаті поведених минулого тижня санкціонованих обшуків. У 47-річного чоловіка із с. Студениці та 35-річного жителя райцентру поліцейські виявили та вилучили по пістолету відповідно калібром 9 мм та 8 мм і набої до них. А у домоволодінні 40-річного жителя с. Великих Кошарищ знайшли близько сотні різнокаліберних патронів і банку із сипучою, попередньо вибухонебезпечною, сумішшю.

Порох, мисливську рушницю і 25 набоїв калібру 20 мм дільничні офіцери Овруцького району виявили у 39-річного жителя с. Корчівки. А за місцем проживання чоловіка в Олевському районі – безномерний обріз мисливської зброї.

У м. Чуднові правоохоронці чергового наряду швидко зреагували на повідомлення про те, що на одній з вулиць невідомий чоловік демонструє наявну у нього зброю перехожим. Відповідні відомості надійшли до місцевого відділення поліції уночі 24 травня. Правоохоронці, які прибули на місце події, затримали підозрілу особу, як виявилось, 31-річного бердичівлянина. Пістолет калібром 9 мм, який чоловік ймовірно встиг викинути, виявили неподалік.

25 травня у Житомирі під час патрулювання вулиць обласного центру нацгвардійці також помітили підозрілого незнайомця, який при появі охоронців правопорядку, жбурнув щось убік. Як з’ясувалось, 45-річний житомирянин викинув вкритий корозією пістолет «ТТ». Слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, яка прибула на місце виклику, вилучила зброю.

За усіма вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За незаконне носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

На головну сторінку

«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини