Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Гороскоп на 23 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

23-07-2019
Романтика, чуттєві пристрасті, палаючий вогонь любові – все це нині не дуже актуально.

Зате день хороший для налагодження сімейних відносин, укладання продуманих шлюбів і підписання шлюбних контрактів, а також для планування і організації будь-яких заходів. Зірки схиляють до чіткості, логічності та порядку. Це гарний час для того, щоб навести порядок в будь-яких сферах, від роботи до особистого життя. Але не перестарайтеся з вимогливістю до себе та інших, щоб уникнути конфліктів!

ОВЕН

Сьогодні організаторські здібності Овна досягнуть величезних висот! Його жовту майку лідера буде видно здалеку, спонукаючи оточуючих слідувати за ним. Можливо, ситуація довірить турботам Овна групу людей або ж він сам візьме відповідальність на себе за якийсь громадські справи. З будь-яким подібного роду заходом Овен впорається легко: він сповнений енергії, ясно бачить мету і не проти ким-небудь покомандувати!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельця раз у раз будуть відволікати домашні турботи – не тільки одномоментні, а й ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти його увагою, вимагаючи від Тельця допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися Телець не в силах, йому доведеться розставляти пріоритети, прямо на ходу вирішуючи, яка з цих справ важливіша і хто з оточуючих по-справжньому має потребу в ньому.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть володіти неймовірним даром переконання, причиною чого стане їх послідовність і логічність. Вони будуть здатні крок за кроком переконати кого завгодно в чому завгодно: вовка в тому, що капуста корисна для здоров’я, донжуана – в користь вірності, і навіть власне начальство – в тому, що Близнюкам необхідно підвищити зарплату. А ось в колі друзів розсудливість Близнюків може бути помилково названо занудством і стати мішенню для жартів.

РАК

Сьогодні – відмінний день для того, щоб Рак присвятив його своїм фінансам. Несподівано в ньому може прокинутися талант бухгалтера, дозволивши досконально підвести рахунок власних доходів і витрат. Навіть якщо Рак раптом виявить, що з його банківським рахунком щось не так, він зуміє виправити ситуацію, обернувши справу для власної вигоди. Якщо ж з грошима все в порядку, Рак не стане зменшувати їх кількість – він налаштований заощаджувати.

ЛЕВ

Сьогодні Лев повинен бути готовий до того, що будь-які свої рішення, ідеї або проекти йому доведеться як слід обґрунтувати! Оточуючі не будуть схильні вірити на слово, і навіть заразливі емоції Льва або його ораторська майстерність не дадуть бажаного ефекту. Рецепт успіху для Льва – логіка і тільки логіка. Йому доведеться підготувати щось на зразок презентації, щоб пояснити крок за кроком свою думку і переконати оточуючих у правильності будь-яких своїх слів.

ДІВА

Сьогодні спостережливість і проникливість Діви можуть досягти висот, про які вона не підозрювала! Її інтуїція і логіка будуть працювати однаково чітко, дозволяючи Діві проникати в суть речей і робити правильні висновки, як Шерлок Холмс, буквально на порожньому місці. У підсумку людям навколо може здаватися, що Діва читає їхні думки! Сама ж вона здатна ненароком дізнатися пару-трійку фактів про оточуючих, які вони намагалися приховати.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні відносини Терезів з оточуючими можуть бути вкрай заплутаними. А все через те, що про одне й те ж інтуїція може говорити їм одне, а логіка і факти – зовсім інше. Щоб остаточно не втратити орієнтири, їм слід прислухатися в першу чергу до голосу свого серця. Воно підкаже їм, хто друг, а хто лише намагається їм здаватися.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде стурбований діловими питаннями – аж до того, що якщо щось виходить з-під його контролю, він може сприйняти це як особисту образу! Взагалі емоційна і надто гостра реакція на практичні завдання ризикує стати «візитною карткою» цього дня. Особливо якщо Скорпіону здасться, що оточуючі ухиляються від своїх обов’язків – він не дозволить нікому стати гальмом на шляху його прогресу!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець має шанс стати центром тяжіння людей! Навколишні будуть приходити до нього зі своїми проблемами, радощами, турботами, і в багатьох випадках Стрілець здатний надати їм реальну допомогу своєю участю чи підтримкою. Зірки гороскопу радять йому не соромитися лізти в справи людей – якщо, звичайно, його про це попросять. Альтруїзм Стрільця буде винагороджений – можливо навіть за цим заняттям він зустріне споріднену душу.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові ні за що не варто вплутуватися в конфлікт, що хоча б віддалено нагадує боротьбу за владу! Взагалі в конфлікти вплутуватися не варто, а вже в такій особливо. Навіть якщо Козеріг здобуде перемогу, вона в підсумку виявиться примарною – переможені згодом знайдуть можливість взяти реванш. Тому зірки гороскопу радять Козерогові грати в команді за оточуючих, а не проти них. Особливо добре у нього вийде грати захисником, а не нападником.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолія будуть хвилювати питання справедливості – і його особисті, і глобальні. Образа від того, як з ним вчинили, почуття власної правоти і бажання цю правоту довести – подібні думки можуть попсувати Водолію нерви. Втім, незважаючи на бойовий настрій, зірки гороскопу категорично не радять вплутуватися в суперечки про те, хто правий, а хто винен. Нині ця тема буде болючою і майже напевно призведе до протилежного результату.

РИБИ

Сьогодні навколишні перекладуть на плечі Риб левову частину своїх проблем і турбот! Риби готові надати їм підтримку і допомогу, навіть посунувши заради цього свої власні справи. Втім, прохачі можуть про це пошкодувати: Риби піддадуть безжальному аналізу їхні проблеми, абсолютно не шкодуючи їх почуттів. Їхні слова будуть логічними, але нещадними. Так що, звертаючись до Риб за порадою, подумайте, чи хочете ви дійсно знати всю правду? Або вона не варта того?

На головну сторінку

«    Липень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Новини