Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Гороскоп на 17 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

17-08-2019
Зірки наділяють такими якостями, як самостійність, рішучість і категоричність, так що в будь-яких справах не варто чекати від оточуючих поступок і компромісів.

Навпаки, протягом дня ви можете помітити небажання людей рахуватися з чужою думкою і миритися з втручанням в свої справи. Зате день чудово підходить для самостійних проектів, а також ситуацій в стилі «сім раз відріж», де треба діяти без зайвих церемоній, рішуче і чітко.

ОВЕН

Сьогодні досить одного незручного зауваження, щоб з очей Овна почали сипатися іскри. Особливо якщо ці зауваження будуть стосуватися способу життя і звичок. Овну сьогодні легше пережити розгромну критику колег з приводу його професійних якостей, ніж безневинний жарт про його взаємини в сім’ї. Та й на зауваження близьких людей Овен теж може реагувати надто гостро. Обережніше! Ці сварки можуть закінчитися тріщиною в відносинах.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні в голову Тельця може прийти чимало перспективних ідей! І що цікаво, ідеї будуть народжуватися на льоту, але при цьому відрізнятися дивовижною чіткістю, як якщо б були добре обдумані до цього. Не обов’язково негайно втілювати ці плани в життя, але взяти їх на замітку обов’язково варто. В іншому ж Тельцю сьогодні краще рідше показуватися на очі начальству і тим більше не давати йому приводів для критики.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні на першому місці у Близнюків будуть стояти питання фінансової незалежності. Однак просити в цей день надбавки до зарплати не варто – це може обернутися розмовою на підвищених тонах або навіть звільненням. Вирішувати проблеми з грошима Близнюкам сьогодні краще своїми силами. Наприклад, цілком можна подумати про кредит або про пошук нової роботи. Ну а попросити прибавки доречніше буде в інший день.

РАК

Сьогодні девізом Рака буде: «самозванців нам не треба, командиром буду я!». Шкода тільки, що переконати оточуючих в справедливості цієї формули буде не так вже й легко. Через це сьогоднішній день може буквально сипати іскрами. Якщо Рак не хоче, щоб з цих іскор розгорівся якийсь гарячий конфлікт, йому краще зайнятися своїми власними справами і тримати свою думку при собі.

ЛЕВ

Сьогодні Лев буде відчувати, що не в силах вплинути на обставини, а тим більше – змінити їх в потрібну сторону. Краще налаштуватися на це заздалегідь, тому що інакше весь день Льва загрожує пройти під знаком підвищеної дратівливості і невдоволення. Взагалі, сьогодні Льва краще не чіпати. Користі від цього все одно не буде.

ДІВА

Сьогодні головне, що буде турбувати Діву, – це пошуки справедливості. Не обов’язково, що вона буде шукати справедливість вселенську. Швидше, Діву буде хвилювати питання справедливого ставлення оточуючих до неї самої. І справа тут навіть не в самолюбстві. Просто захочеться справедливості, і крапка! Інше питання, що з цієї справедливістю робити, коли вона знайдеться?

ТЕРЕЗИ

Сьогодні всі думки і плани Терезів будуть відрізнятися дивовижною ясністю і чіткістю. Дуже непогано було б присвятити цей день вирішенню будь-яких конкретних питань і проблем – особливо якщо ті давно назріли. Ось тільки не варто покладатися на чиюсь допомогу. Сьогодні Терезам варто братися лише за ті справи, де все залежить тільки від них самих!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде чітко знати, чого він хоче, вважаючи за краще при цьому найпростіші і природні шляхи. Така ясність цілей в поєднанні з ясністю планів виглядає, звичайно, вражаюче. Однак не завжди прямий шлях виявляється найкоротшим. Якщо Скорпіон хоче уникнути всіляких перешкод і непорозумінь, йому не завадило б пошукати обхідні шляхи, замість того, щоб ломитися напролом.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде абсолютно не налаштований миритися з будь-яким втручанням в свої справи і плани. Будь-яке заперечення або спроба натиснути на нього викличе в душі Стрільця такий сніп іскор, що як би пожежників викликати не довелося! Взагалі сьогодні Стрільцю протипоказано працювати в команді. Краще вже присвятіть день справам, де все залежить тільки від вас самих.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг відчує тягу до однозначності і визначеності. Будь-яка двозначність або неконкретність викликатиме у нього активне неприйняття. У кожному питанні Козерогу захочеться розставити всі крапки над «i». Шкода тільки, що це не завжди можливо. До того ж буває, що недомовленість діє куди ефективніше, ніж будь-які слова.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій раз у раз ризикує опинитися в центрі різного роду конфліктів і сварок. Причиною ж цього буде аж ніяк не агресивність оточуючих (як може здаватися самому Водолію), а власна прискіпливість. Водолію сьогодні буде дуже складно рахуватися з чужою думкою. Ще складніше йому буде змиритися з тим, що і його думка для оточуючих не є дуже цікавою. Так все при своїх думках і залишаться.

РИБИ

Сьогодні день, коли Риби ризикують вплутатися в конфлікт, який вкрай негативно позначиться на їхньому становищі в суспільстві. Тому сьогодні краще рішуче уникати будь-якого з’ясування стосунків, і тим більше прямих зіткнень і сварок. Ну а підступ цього дня в тому, що оточуючі раз у раз будуть провокувати Риб, перевіряючи їх нерви на міцність. Постарайтеся не приймати все це близько до серця, інакше репутацію потім доведеться збирати по шматочках.

На головну сторінку

«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Новини