Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Гороскоп на 18 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

18-08-2019
З цієї причини прагніть менше потрапляти начальству на очі: воно буде налаштоване жорстко і авторитарно.

Втім, у багатьох сферах життя – від творчості до любові – сильні емоції здатні стати не перешкодою, а нагородою. У будь-якому випадку, не надто довіряйте логіці (вона здатна вас підвести), в грошових ж справах будьте особливо обережні. І головне – намагайтеся стримувати раптові пориви, інакше є шанс зробити вчинки, про які згодом ви будете шкодувати.

ОВЕН

Сьогодні Овен може бути захоплений нестримним виром різноманітних емоцій. Весь день він буде прагнути бути в гущі подій і при цьому не раз опиниться в центрі уваги. Ну а привернути до себе увагу буде досить просто – досить торкнутися в розмові тему багатства і успіху. Все, що пов’язано з великими грошима або високим становищем у суспільстві, в цей день буде викликати особливо активний відгук у оточуючих. На цьому ґрунті Овну не так уже й важко буде знайти однодумців і зійтися з цікавими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю краще не давати волі язику: є ймовірність наговорити близьким людям стільки зайвого, що це стане серйозним випробуванням для відносин. Проста задушевна бесіда може швидко і непомітно перейти в стадію розмови на підвищених тонах або навіть биття посуду. Щоб не доводити до цього, в спілкуванні з близькими уникайте слизьких тем і ні в якому разі не переходьте на особистості!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні день у Близнюків обіцяє пройти за нескінченними розмовами. Розмови ж ці будуть обертатися головним чином навколо теми успіху і грошей, а також роздумів про те, чому всього цього Близнюкам так не вистачає. Не виключено, що в одній з таких задушевних бесід Близнюки і самі не помітять, як прикрасять свої достоїнства настільки, що надовго знайдуть славу фантазера.

РАК

Сьогодні день, коли добробут Рака може сильно змінитися, – і не обов’язково в кращу сторону! Нині йому як ніколи потрібно бути обережним в будь-яких питаннях, пов’язаних з грошима. Не завадить Раку також бути уважнішим і в стосунках з коханою людиною. На жаль, але навіть невелике непорозуміння може викликати цілу бурю, заспокоїти яку буде вкрай складно.

ЛЕВ

Сьогодні плани Льва можуть неабияк грішити мегаломанією або, в крайньому випадку, на гігантизм. Якщо Лев не хоче опинитися біля розбитого корита, йому не заважає бути скромнішим і будь-яким чином узгоджувати свої амбіції до своїх можливостей. Не слід забувати, що Наполеонівські плани – це, звичайно, добре, але не всі Наполеони добре завершили свою кар’єру.

ДІВА

Сьогодні обставини раз у раз будуть перекидати плани Діви, змушуючи її плисти проти течії. Сама ж Діва в ці моменти може відчувати дивну пасивність і небажання сперечатися з обставинами. На жаль, піддавшись таким настроям, Діва ризикує набити чимало гуль. Так що, хочеш не хочеш, а плисти проти течії все одно доведеться!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день у Терезів повністю буде залежати від того, з якої ноги вони встануть. Встануть з потрібної – день складеться чудово в усіх відношеннях і пройде не просто добре, а дивовижно. Ну а встануть не з тієї ноги – весь день все буде валитися з рук. Так що, прокинувшись вранці, придивіться, і якщо запідозрили, що встали не з тієї ноги, лягайте знову. Раптом вдруге пощастить більше?

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону потрібно вся його витримка! На жаль, в цей день навіть невеликий спалах гніву може перерости в справжній ураган, який разом перекреслить всі справи і плани Скорпіона. Одним словом, в цей день Скорпіону краще уникати будь-яких сильних емоцій. А якщо він все ж відчує, що ось-ось готовий вибухнути, йому треба спробувати умовити свій організм відкласти цей вибух хоча б до завтра. Завтра буде легше

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні голова Стрільця буде буквально переповнена різного роду планами і проектами! І це чудово, тому що саме в цей день доля дає Стрільцю максимальні шанси на реалізацію цих планів. Постарайтеся тільки не розмінювати великі можливості цього дня на зовсім вже дріб’язкові справи. Не слід уникати великих і гучних компаній. Навпаки, успіх чекає вас саме там.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові не варто розпалювати свої пристрасті, оскільки це за нього будуть робити інші. Весь день Козерогу буде здаватися, що оточуючі тільки й зайняті тим, щоб грати на його нервах. Це не так! Насправді у навколишніх повнісінько своїх власних справ. Ну а на нервах Козерога вони гратимуть тільки час від часу.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні протягом дня Водолій не раз може випробувати сум’яття почуттів. Деякі події або несподівана зустріч можуть викликати у нього справжню бурю емоцій! Може навіть, в цей день в його душі спалахне всепоглинаюча пристрасть. Однак які б почуття не вирували в серці Водолія, краще не робити поспішних висновків: буквально через день-два обставини, можливо, зміняться. А можливо і ні.

РИБИ

Сьогодні весь день Риби можуть бути схильні до такої недуги, як нестриманість в дрібницях. Загалом зі стриманістю у Риб теж будуть проблеми, проте їх реакція на дрібниці буде виглядати зовсім вже гіпертрофовано, а іноді і комічно. Найбільш доречним для Риб було б спробувати звертати численні непорозуміння і недоладності цього дня в жарт. Реагувати на них спокійно і адекватно у них все одно не вийде.

На головну сторінку

«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Новини