Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирщина: взяли під варту іноземця, підозрюваного у захопленні заручника та незаконному переміщенні людини за кордон з метою експлуатації

Житомирщина: взяли під варту іноземця, підозрюваного у захопленні заручника та незаконному переміщенні людини за кордон з метою експлуатації

21-08-2019
У вівторок, 20 серпня 2019 року, Коростенською місцевою прокуратурою підтримано клопотання щодо застосування підозрюваному у низці злочинів запобіжного заходу у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Коростенськиймісьрайоннй суд погодився із позицією місцевої прокуратури та виніс ухвалу про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Як нещодавно повідомлялося, житель іноземної держави підозрюється у скоєнні низки злочинів за ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 147, ч. 3 ст. 149 КК України (захопленнята тримання особи як заручника з метою спонукання родичів затриманої особи до вчинення будь-якої дії як умови звільнення заручника, переміщення людини, з метою експлуатації, з використанням викрадення та шантажу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, незаконне позбавлення волі людини із застосуванням зброї).

Установлено, що 45-річний чоловік, приїхавши із своїм спільником у Коростень до помешкання своєї знайомої і не заставши її вдома, за допомогою погроз і фізичного насилля примусив її матір негайно викликати дівчину, щоб прибула додому.

Коли ж дівчина приїхала, також із застосуванням фізичного насилля та погрозами переправив її через кордон в іншу країну, де він проживав.

Потерпіла через деякий час, після насильного утримання у помешканні іноземця, повернулася в Україну та звернулася до правоохоронних органів.

Оперативниками місцевого відділення поліції спільно з УСБУ в області затримали підозрюваного 18.08.2019 у Коростені, під час скоєння чергового злочину.

Повернувшись в Україну, він знову вдався до незаконних дій: зустрівши дівчину вдень, у центрі міста, застосовуючи зброю, намагався позбавити її волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 147, ч. 3 ст. 149 КК України проводить Коростенський відділ поліції ГУНП в області. Коростенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Додатково: санкція суворішої, ч.3 ст. 149 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.


На головну сторінку

«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Новини