Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Житомир приїде прес секретар Зеленського – скандальна Мендель

У Житомир приїде прес секретар Зеленського – скандальна Мендель

15-11-2019
У Житомир приїде прес секретар президента України Володимира Зеленського – Юлія Мендель. Її візит буде у рамках проведення Інноваційної майстерні "Перспективи майбутнього".

Зустріч з Мендель відбудеться у приміщенні Житомирської міської ради в неділю 17 листопада. Початок майстерні о 15:00.

Нагадаємо, Наприкінці вересня під час виконання своїх професійних обов’язків журналіст Радіо Свобода Сергій Андрушко намагався поставити запитання президентові Володимиру Зеленському і керівникові його офісу Андрієві Богдану під час публічного заходу, речниця президента Юлія Мендель фізично йому перешкоджала це зробити – відштовхувала журналіста та хапала за мікрофон. У цей час охоронці відтягували Сергія Андрушка вбік, повідомляє Радіо свобода.

Згодом Юлія Мендель заявила, що не відштовхувала журналіста, а намагалася не пустити його в «особистий простір президента». Та виявилося, що це не одиничний випадок перешкоджання роботі журналіста з її боку. 13 вересня під час форуму YES Юлія Мендель фізично відтягла від Володимира Зеленського журналіста Радіо Свобода Крістофера Міллера, коли той намагався поговорити з президентом.

Згодом про випадок перешкоджання роботі з боку Мендель розповіла і журналістка видання «Лівий берег» Наталія Шимків. За її словами, під час зустрічі українських моряків та політв'язнів у аеропорту Бориспіль прессекретарка президента штовхнула її, бо Шимків зайшла за червону обмежувальну лінію.

Медіарух «Медіа за усвідомлений вибір» виступив із заявою, в якій закликав Володимира Зеленського особисто публічно відреагувати на перешкоджання роботі журналістів з боку його речниці.

Раніше НСЖУ закликала офіс Зеленського вибачитися за дії Мендель щодо журналістів Радіо Свобода. А неформальна спільнота незалежних журналістів «Ініціатива 34» виступила з вимогою звільнення речниці президента України Юлії Мендель через «непрофесійну та неетичну» поведінку щодо журналістів.

10 жовтня під час пресмарафону в Києві президент України Володимир Зеленський, коментуючи дії своєї речниці Юлії Мендель по відношенню до журналіста Радіо Свобода (програма «Схеми») Сергія Андрушка, сказав, що Мендель «жива людина» і її як «дєвочку» він буде захищати. Президент заявив, що журналіст Сергій Андрушко неодноразово «вів себе некоректно». Головна редакторка програми «Схеми» Наталка Седлецька після таких слів президента заявила, що «редакція відкидає звинувачення, що Сергій Андрушко вів себе неетично і «накидувався» на когось».

На головну сторінку

«    Листопад 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Новини