Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На вокзалі одного з міст Житомирської області споювали дітей

На вокзалі одного з міст Житомирської області споювали дітей

17-01-2020
Як повідомила старший інспектор ювенальної превенції Бердичівського ВП Олеся Чубоха у соціальній мережі «Фейсбук», під час відпрацювання мікрорайону “Вокзал” ювенальним інспектором спільно з дільничним офіцером Бердичівського відділу поліції було помічено молодиків, які розпивали слабоалкогольні напої.

Про це 17 січня пише сайт Бердичів. BIZ.

"Окрім проведеної профілактичної бесіди на юнаків було складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 178 КУпАП та з’ясовано, що дані слабоалкогольні напої вони купували в одному із магазинів торгової мережі продовольчо-промислових супермаркетів в Україні. Відносно продавця складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП та матеріали скеровані до ДФС в Житомирській області", - йдеться на сайті.

Працівники поліції нагадують, що відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» забороняється продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Продавець пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових або тютюнових виробів зобов’язаний отримати у покупця, який купує пиво (крім безалкогольного), алкогольні напої, слабоалкогольні напої, вина столові або тютюнові вироби, паспорт або інші документи, які підтверджують вік такого покупця, якщо у продавця виникли сумніви щодо досягнення покупцем 18-річного віку.

У разі відмови покупця надати такий документ продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових або тютюнових виробів такій особі забороняється.

У випадку порушення заборони щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років до суб’єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу та аналювання ліцензії на продаж підакцизних товарів.

Відповідальність за порушення вимог законодавства несуть також працівники суб’єкта господарювання. Так, відповідно до вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення до працівника підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування за продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років застосовується штраф.

На вокзалі одного з міст Житомирської області споювали дітей

На головну сторінку

«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини