Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
На Житомирщині заступника начальника Служби автомобільних дорігв області та колишнього інженерапідозрюють у заволодінні бюджетними коштами на суму понад 440 тис грн

На Житомирщині заступника начальника Служби автомобільних дорігв області та колишнього інженерапідозрюють у заволодінні бюджетними коштами на суму понад 440 тис грн

21-01-2020
У вівторок, 21 січня 2020 року, за погодженням із Коростишівською місцевою прокуратурою, двом особам повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, які призвели до заволодіння бюджетними коштами на суму 442,8 тис грн.

Так, заступнику начальникаСлужби автомобільних доріг в області повідомлено про підозру у скоєнні злочинуза ч.2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України. Колишньому інженеру відділу якості цієї установи– за ч. 5 ст. 27 (пособництво),ч. 4. ст. 191 (заволодіння майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

За версією слідства, кримінальні правопорушення скоєні під час будівництва мосту через річку Ірша у селі РижаниХорошівського району, яке виконувалося товариством з обмеженою відповідальністю протягом 2016-2017 років.

Зокрема, зазначені посадові особи, не перевіривши належним чином відповідність обсягів реально виконаних робіт та вартість матеріалів з відображеними в актах приймання-передачі, підписали офіційні документи, що призвело до завищення вартості та заволодіння бюджетними коштами на суму 442,8 тис грн.
Незаконні оборудки із бюджетними коштами викрито прокуратурою за оперативного супроводу УСБУ в області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Коростишівський відділ поліції ГУНП в області, встановлюється причетність інших осіб до виявлених зловживань.

Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На головну сторінку

«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини