Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція
    У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція

    Онлайн-трансляція позачергового засідання виконавчого комітету...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

  • У Житомирі знайшли загублений телефон
    У Житомирі знайшли загублений телефон

    Телефон знаходиться в охоронця житомирського...

Новини
Гороскоп на 23 січня 2020: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 січня 2020: прогноз для всіх знаків Зодіаку

23-01-2020
Сьогодні Водоліям і Терезам потрібно прислухатися до самопочуття, а от Овнам і Тельцям – почати нарешті відпочивати. Дізнайтесь, що ж саме для вас підготували зорі на цей день!

Овен

Сьогодні від Овнів вимагається виконання обов'язку будь-якою ціною. Прихильність начальства малоймовірна, якщо у вас погано з дисципліною. Овнам-керівникам потрібен самоконтроль, важливо уникати ризиків і ходів ва-банк: можна поставити під удар весь проект або довірену ділянку, а заодно і свою кар'єру. Овнам-підлеглим не варто ображатися на керівництво: у цій ситуації тиранія може бути виправдана.

Телець

Тельцям сьогодні потрібне самовладання. Багато Тельців можуть виявитися в критичній ситуації, де замішані не тільки їх особисті інтереси. Якщо у вас немає потрібних повноважень, краще не втручатися в хід подій. Якщо ви збережете витримку, то в найбільш складній обстановці збережете свої позиції. Почавши нервувати або проявляти непрохану самодіяльність, ви ризикуєте підпиляти гілку, на якій сидите.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть зіткнутися з фатальною перешкодою, над якою не владні. Зірки підказують, що найкращий спосіб не потрапити під каток негативних подій — бездоганно вести всі свої справи, виключити будь-які починання і триматися подалі від можливих загроз. В іншому випадку, вірогідні заборони, блокування, затримки, суворі перевірки, відчутні втрати, ситуації пресингу і інші неприємності.

Рак

Сьогодні у Раків може не скластися діалог. Тепле спілкування зміниться прохолодним, може зависнути фатальна тиша або виникнути неприємна пауза. Потрібні люди можуть зникнути з горизонту. Замість доброзичливого ставлення ви ризикуєте натрапити на строгість, байдужість або гнів, що може бути і поганим настроєм, і провокацією. Важливо бути чесним, не боятися правди. Не варто битися в закриті двері.

Лев

День може бути пов'язаний для Левів з перевіркою, дисципліною, контролем, застарілим негативом. Можливо, доведеться зайнятися відповідальною малоприємною роботою, щоб виправдати довіру і підтвердити кваліфікацію. Керівникам належить бути суворішими з підлеглими. Сконцентруватися на важкій задачі може змусити запущена хвороба. Не виключені критичні події у зв'язку з домівкою або домашніми вихованцями.

Діва

Сьогодні доля добра до Дів, але недвозначно нагадує їм про відповідальність, пов'язану з дарованими благами. Наприклад, про труднощі утримання власного житла або машини, труднощах творчої і професійної реалізації, навантаженнях при вихованні дітей. Доведеться стати серйознішими і далекогляднішими, заново обміркувати ймовірні ризики та необхідні жертви, уточнити плани і принципи, відкинути зайве.

Терези

Сьогодні Терези можуть пережити чергову фазу охолодження у відносинах або нерозуміння в сім'ї. Можливе загострення житлових або територіальних суперечок, професійних розбіжностей, проблем визнання та подяки. Критичної позначки може досягти старий конфлікт, давня неприязнь. Не виключені труднощі побутового або морального порядку, наприклад, при спілкуванні з хворими або літніми людьми.

Скорпіон

Сьогодні атмосфера навколо Скорпіонів похмура, але самі Скорпіони не будуть відчувати з цього приводу труднощів. Більшість Скорпіонів буде поводитися настільки обережно, що нічого не втратить при будь-якому розкладі подій. Якщо ви ненадовго повірили в чудо, то знову станете реалістом. Скорпіони-скептики будуть раді вимовити коронну фразу «я ж казав, що нічого доброго з цього не вийде».

Стрілець

Сьогодні Стрільцям доведеться бути економними, далекоглядними, відповідальними, особливо в матеріальних та професійних питаннях. Важливо грамотно розпорядитися знахідкою, подарунком або вдалим варіантом, щоб не прогадати ні зараз, ні в довгостроковій перспективі. Можливо, буде потрібна продумана жертва чи вимушений ризик. Добре купувати або збувати з рук старі речі, займатися раритетами.

Козоріг

Сьогодні оптимізм Козорогів зміниться скепсисом. Особливо, якщо удачі не відповідають запитам і сподіванням. Ви можете відчути дефіцит визнання і розуміння, опинитися у владі негативних емоцій, заздрості, ревнощів, підозрілості. Можливо, ви будете незадоволені подарунком чи вважаєте недостатню компенсацію за свої колишні вкладення. В чомусь ви праві, але варто пам'ятати, що це ще не фінал історії.

Водолій

Для Водоліїв цей день пов'язаний з тими чи іншими обмеженнями, наприклад, з мовчанням і самотою. Найбільш свідомі Водолії підуть на них добровільно — наприклад, порахувавши, що позбавлення зараз згодом окупляться. Не виключене бажання спокутувати гріхи і поховати минуле. До примусової аскези вас може змусити стан здоров'я, професійна чи правова ситуація, домашня обстановка.

Риби

Сьогодні Рибам корисно бути реалістами і віддавати собі звіт в майбутніх обмеженнях. Це особливо важливо, якщо ви маєте намір надалі жити за твердими принципами, слідувати професійному обов'язку, служити колективному проекту або серйозному покликанню. День посилює розчарування і допомагає позбавитися від ілюзій, але не виключено, що ви будете чіплятися за цінності, з якими не готові розлучитися.

На головну сторінку

«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини