Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Головний тренер житомирського «ІнБева»: як тільки даємо шанс молодому футзалісту проявити себе, черговий раз робимо помилку

Головний тренер житомирського «ІнБева»: як тільки даємо шанс молодому футзалісту проявити себе, черговий раз робимо помилку

28-01-2020
Житомирський «ІнБев» поступився в домашньому поєдинку 14 туру Екстра-ліги київському футзальному клубу «ХІТ» із рахунком 2:4.

Від початку матчу обидві команди були налаштовані на важку боротьбу і було помітно що на гру вони вийшли із подвійною мотивацією. Забити першими вдалось саме гостям. Вже за 6 хвилин підопічні Михайла Соколовського після фолу киян зрівняли рахунок, але отримали другий м’яч в свої ворота під завісу першого тайму.

В другій половині зустрічі «пивовари» виглядали дещо пригніченими та деморалізованими. Це дозволило киянам здобути ще більшу перевагу і забити ще два м’ячі таким чином зробивши рахунок 1:4. В останніх п’ять хвилин «пивовари» загадали, що потрібно відіграватись і почали серйозні атака на ворота суперника. Наприкінці матчу взяли ворота столичних футзалістів в справжню облогу. Але спромоглись лише на один гол у ворота суперника.

Фінальна сирена зафіксувала остаточний рахунок 2:4 на користь гостей.



«Дійсно була дуже хороша гра. Ми дуже серйозно готувались. У цьому році сильно виступає команда, це видно і по результату, і по місцю у турнірній таблиці. Молода команда, яка швидко вибігає в контратаку, дуже агресивно грає у відборі. Дуже непростий суперник і ми дійсно серйозно готувались. Розбирали моменти, дуже добре, що так все склалось - забили у свої моменти. Ми задоволені результатом», - розповідає тренер ФК «ХІТ» Тарас Шпичка.

«Дійсно, ми хотіли виграти. Якщо б ми не припускалися таких помилок у обороні, мабуть, ми б і перемогли, якщо б ми дотерпіли до того моменту, про що домовлялись і до чого готувались весь тиждень. Футбол складається з «рваних» епізодів. Як тільки ми даємо шанс молодому футзалісту проявити себе, черговий раз ми робимо помилку. Вони втрачають позиційно футболіста і ми пропускаємо гол. З таким суперником як ХІТ це ключовий момент», - вважає головний тренер ФК «ІнБев» Михайло Соколовський.

На головну сторінку

«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини