Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Вранішній "Шаттл" з Києва привіз до Москви 716 росіян цілими і неушкодженими

Вранішній "Шаттл" з Києва привіз до Москви 716 росіян цілими і неушкодженими

28-03-2020
"Човниковий рейс" до Москви, можливо, був останнім шансом для громадян Росії, котрі з відомої причини "застрягли" в Україні, повернутися до себе на Батьківщину. Бо відсьогодні буде введено заборону на всі авіаперельоти і залізничні поїздки з нашої території.



Громадян сусідньої країни, які виявили бажання з-за "посилення антикоронавірусного режиму" якнайшвидше дістатись додому, доставили о 10.14 до станції Москва-Пасажирська-Київська без єдиної зупинки на шляху прямування. "Шаттл" з Києва не заходив, зокрема, на станцію Брянськ-Орловський, де зазвичай склад будь-якого з українських пасажирських потягів "відпрацьовують" російські прикордонники, митники та санітарні лікарі.

Пасажири потягу №906 в середньому заплатили за квитки до Москви від 3300 до 3500 гривень. Майже всі росіяни раніше були змушені здати аналогічні проїзні документи до залізничних кас, що працюють на повернення коштів за "зірвану" поїздку.

Публіка, яку вчора тримали побіля вокзалу Київ-Пасажирський понад 4 години поспіль, звозилася до столиці за рахунок амбасади РФ в Україні та Генконсульств цієї держави у Львові, Одесі та Харкові. Переважна більшість росіян мали на обличчях або звичайні маски, або маски респіраторного типу. Це, однак, не зменшувало ризик наразитись на великі неприємності. Позаяк люди в черзі до українських прикордонників з митниками розташовувалися досить щільно. Навіть у маленьких провінційних містечках українці нині дисципліновано шикуються до будь-якої з крамниць з інтервалом 1-2 метри один від одного!

Особливо "небезпечними" з учорашніх 716 пасажирів 906-го швидкого, були, безсумнівно, ті, хто у службових або особистих справах (приміром, провідував родичів-українців) був застигнутий загальноукраїнським карантином на Тернопіллі, Львівщині, Буковині чи Закарпатті. Саме тамтешнє населення, повністю залежне від донедавна досить "сприятливого" до наших земляків європейського ринку праці, вважається наразі потенційним носієм COVID-19.

Держприкордонслужба України зазначила: під час здійснення співпробітниками санітарно-карантинного підрозділу температурного скринінгу всім без винятку пасажирам жодного випадку підвищення температури та скарг на самопочуття зафіксовано не було.

Вранішній "Шаттл" з Києва привіз до Москви 716 росіян цілими і неушкодженими


Звісно ж, це не означає, ніби всі росіяни-подорожувальники полишили наші терени абсолютно здоровими. Бо підступний вірус китайського походження має властивість впродовж кількох тижнів підточувати організм людини, "не видаючи себе". Тобто хвороба йде безсимптомно.

Росіяни, котрі після 16 березня опинилися в межах Львівського консульского округу Посольства РФ в Україні без можливості самостійного повернення до Росії, вчора вдень прослідували через Новоград-Волинський, Пулинський, Житомирський, Коростишівський та Радомишльський райони нашої області. Зауважень на "недружнє поводження" з гостями на території Житомирщини від пасажирів 906-го потягу не лунало.

Вранішній "Шаттл" з Києва привіз до Москви 716 росіян цілими і неушкодженими


На вокзалі Київ-Пас. та побіля нього можна було помітити чималу кількість правоохоронців. Проте ані С-14, ані "Національний корпус", ані ОУН бодай мінімального інтересу до вчорашньої непересічної події не виявили.

Як раніше повідомляв Житомир-Онлайн, на зворотньому шляху склад, сформований Київською дирекцією залізничних перевезень Південно-Західної залізниці, доставить до України наших співгромадян. Прибуття потягу №905 - орієнтовно о 7.32 в неділю 29 березня.




Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Новини