Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
ЮРІЙ ПАВЛЕНКО: МИ НЕ ДОЗВОЛИМО, АБИ УКРАЇНА ОПИНИЛАСЯ БЕЗ ЗЕМЛІ ТА ПІДПРИЄМСТВ, АЛЕ З БОРГАМИ, ДЕФІЦИТОМ І ВІЙНОЮ!

ЮРІЙ ПАВЛЕНКО: МИ НЕ ДОЗВОЛИМО, АБИ УКРАЇНА ОПИНИЛАСЯ БЕЗ ЗЕМЛІ ТА ПІДПРИЄМСТВ, АЛЕ З БОРГАМИ, ДЕФІЦИТОМ І ВІЙНОЮ!

02-04-2020
На цьому наголосив народний депутат України від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Павленко.

«Попри гучні обіцянки влади поставити українську економіку на шлях зростання, у неї не було і немає стратегії подолання кризи. Вже у січні-лютому цього року бюджет не виконано на 15 %. А з огляду на карантин та інші обмежувальні заходи, до яких вдалася влада через епідемію, фінансова діра ростиме замість економіки. Як наслідок, сьогодні під питанням опинилася сама змога держави виконувати свої соціальні зобов’язання перед власним народом», – зазначив парламентар.

За словами Юрія Павленка, уряд готує низку цинічних пропозицій, зокрема на 2 млрд грн урізати виплати соціально вразливим категоріям громадян, відмовити в допомозі інвалідам, ветеранським організаціям; на 8 млрд грн скоротити субсидії. Також відмовити у підтримці експортерам, ліквідувати програму гарантування кредитів для малого і середнього бізнесу, обнулити програму доступного житла. У місцевих бюджетів сумарно відбирають понад 15 млрд грн.

«При цьому навіть під час кризи витрати на утримання парламенту скорочуються всього на 2,4 %, на Президента і ДУС – на 1,9 %, КМУ – на 7,2 %. А єдиним шляхом латання дір у держбюджеті влада бачить черговий кредит від МВФ. А тому мародери у нинішній владі не зупинилися ані перед епідемією, ані перед катастрофою у вітчизняній економіці і таки відкрили розпродаж української землі всупереч волі українських громадян та на догоду західним кредиторам. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ оскаржить прийняття Закону, який відкриває продаж землі у Конституційному Суді. Ми не дозволимо, аби Україна опинилася без землі та підприємств, але з боргами, дефіцитом і війною»,
– зауважив Юрій Павленко.

Народний депутат також нагадав, що ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ підготувала Антикризовий план, який покликаний підтримати людей, бізнес та регіони.

«Наш план теж передбачає внесення змін до бюджету. Водночас більш ніж на 50 млрд грн ми пропонуємо урізати витрати на чиновників і силовиків! І натомість збільшити видатки на дійсно важливі та життєвонеобхідні для країни і людей заходи. Зокрема 100 млрд грн спрямувати на медицину і боротьбу з коронавірусною інфекцією. 15 млрд грн спрямувати на економіку у якості допомоги малому та середньому бізнесу, аграріям та експортерам. А більше 100 млрд грн ми пропонуємо витратити на допомогу соціально незахищеним верствам населення», – підсумував Юрій Павленко.

На головну сторінку

«    Квітень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Новини