Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У міській раді розповіли та показали, який вигляд матимуть посвідчення для проїзду в громадському транспорті Житомира

У міській раді розповіли та показали, який вигляд матимуть посвідчення для проїзду в громадському транспорті Житомира

06-04-2020
З 6 квітня у Житомирській міській ОТГ працівники підприємств, установ та організацій, які продовжують працювати в умовах карантину, матимуть право користуватися міським громадським транспортом виключно за наявності спеціальної перепустки та засобів індивідуального захисту.

Такими посвідченнями керівники підприємств та організацій мають бути забезпечені впродовж двох днів. Для оформлення посвідчень своїм працівникам, їм необхідно здійснити реєстрацію на офіційному сайті Житомирської міської ради за посиланням https://forms.gle

Відповідальність за достовірність посвідчень покладається на керівників підприємств, устанонов, організацій, що видали посвідчення.

Рішення «Про організацію перевезення пасажирів громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19» прийнято сьогодні на позачерговому засідання виконавчого комітету.

«Ми не можемо наразі зупинити місто. Багато підприємств, які не відносяться до критичної інфраструктури, не потрапляють під перелік… Охоронцям маленької бази будівельних матеріалів, яка наразі не працює, теж необхідно доїхати на роботу, прибиральниці у маленькому магазині , підприємцю, який сьогодні має право працювати … Тому ми даємо форму вільного доступу перепустки, яку підприємець може скачати, заповнити та вказати свій код, заповнити назву підприємства та орієнтовну кількість перепусток, роздрукувати та видати співробітникам, які забезпечують роботу підприємства. Питання вже відпрацьоване з поліцією», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, що у новій редакції постанови Кабміну від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» передбачено нові і обмеження.

Згідно з пунктом 9 документу, забороняється здійснювати регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, зокрема пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі:

Водночас заборона не поширюється на перевезення легковими автомобілями та пасажирські перевезення визначеного переліку працівників різних сфер і галузей, що забезпечують життєдіяльність міста. До цього переліку входять установи, які мають безперервний промисловий цикл та заклади, які забезпечують: охорону здоров’я; продовольче забезпечення; урядування та надання найважливіших державних послуг; енергозабезпечення; водозабезпечення; зв’язок та комунікації;фінансові та банківські послуги; функціонування інфраструктури транспортного забезпечення; сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури; установи, які мають безперервний промисловий цикл.

Також зазначено, що у салонах транспорту всі мають бути у засобах індивідуального захисту: респіраторах або масках. Решта пасажирів у тролейбуси та автобуси зайти не зможуть.

У міській раді розповіли та показали, який вигляд матимуть посвідчення для проїзду в громадському транспорті Житомира

На головну сторінку

«    Квітень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Новини