Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
В Бердичеві побили поліцейського

В Бердичеві побили поліцейського

25-05-2020
Потерпілий разом із двома колегами заступив до складу наряду реагування з охорони об’єктів усіх форм власності. Близько дев’ятої вечора наряд отримав повідомлення про бійку на вулиці Вінницькій, 59. На місці події поліцейські побачили трьох громадян, які лаялись і сперечалися між собою. Відрекомендувавшись, правоохоронці виказали вимогу припинити порушувати громадський порядок та розійтись по домівках, однак порушники відмовились виконати вимогу поліцейських.

Обвинувачений схопив потерпілого за плече й відірвав погон. Тоді потерпілий разом із колегою застосували фізичну силу (загин руки за спину) та спробували вдягнути на порушника кайданки. Той, вириваючись, упав на спину і вдарив поліцейського ногою у голову, збивши шолома, після чого пригрозив подальшим нанесенням тілесних ушкоджень та вдруге вдарив потерпілого ногою по голові.

Наразі у Бердичівському міськрайонному суді триває розгляд справи за обвинуваченням 38-річного бердичівлянина у нанесенні легких тілесних ушкоджень поліцейському. Як було встановлено досудовим розслідуванням, події відбувались у січні 2019-го року.

Дії обвинуваченого, виражені у нанесенні правоохоронцю легких тілесних ушкоджень, кваліфікуються органом досудового слідства за частиною 2 статті 354 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Запобіжний захід обвинуваченому не обирався, на одному із судових засідань він попросив призначити йому безкоштовного захисника із центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Суд це клопотання задовольнив.

Розгляд справи проходить у відкритому режимі, наразі допитують свідків. За побиття поліцейського, у разі визнання винним, обвинуваченому загрожує до п’яти років обмеження волі або ув’язнення на такий самий термін.

На головну сторінку

«    Травень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини