Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Олексій ЯСЮНЕЦЬКИЙ: «Рік Зеленського - позитивів не видно ні у чому »

Олексій ЯСЮНЕЦЬКИЙ: «Рік Зеленського - позитивів не видно ні у чому »

26-05-2020
Олексій Ясюнецький, відомий житомирський адвокат, чиновник із досвідом роботи у Житомирській міській раді і Житомирській ОДА, погодився прокоментувати і розповісти про свої враження про підсумки першого року діяльності В.О.Зеленського на посаді Президента України. Ми запропонували О.О.Ясюнецькому проаналізувати прес-конференцію Президента України перед журналістами на галявині Маріїнського парку. Однак наш спірозмовник не захотів цього робити.

- Взагалі коментувати ту тригодинну зустріч Президента із журналістами дуже важко, - зауважив Олексій Ясюнецький, - оскільки ні чітких відповідей, ні розлогих та зрозумілих для суспільства думок , ми не почули. Зате почули масу оцінок, зауважень, які, по великому рахунку, діяльності Президента не стосуються. А ярлики та слова на зразок «бандит» , що звучали на адресу відомих в Україні людей, взагалі приголомшують. Це я – щодо правової культури і культури взагалі.

- А якщо простежити увесь річний період Президента В.О.Зеленського та його «команди»..

- То почнемо із обіцянки очищення влади. Обіцянка тут же була порушена, оскільки пан Богдан (тепер вже колишній глава Офісу Президента) належав до когорти люстрованих чиновників, які працювали у часи Януковича. Звісно, юристи вирішили перехитрити українську громадськість і Адміністрація Президента була перейменована у Офіс. Тобто, в Адміністрацію Богдана (як люстрованого «регіонала») призначати не можна, але в Офіс Президента України – будь ласка! Ну, це ж звичайнісінька маніпуляція.

- Але ж Президент, як і обіцяв, привів до влади нові обличчя..

- Можливо й нові. Але слід одразу і обов’язково додавати – невідомі та зовсім некомпетентні. Тому й маємо за неповний рік зміну Прем’єр-міністра та вже другий Уряд. За рік змінилося вже 4 міністрів охорони здоров’ я. На посаді Прем’єра встиг побувати гарний і симпатичний чоловік, який визнав себе профаном в економіці. Ну, а профільний міністр економіки цілком серйозно і публічно погодився із тим, (якщо дослівно) що він дебіл. Я вже не згадую про жіночку, яка очолила Міністерство освіти та науки і демонструвала усій країні свої граматичні чи ще й стилістичні помилки. Оце вам і «команда» і – нові обличчя!

- Президент наголошував , що армійських друзів чи кумів на посади не запрошує і, тим паче – не призначає?

- З цим можна певним чином погодитись, бо ж якщо бути точним, в армії наш Президент не служив. А от щодо кумів – не знаю таких у його оточенні. Але це не означає, що на відповідальних посадах в органах влади України мають знаходитися представники КВК, «95-го кварталу» чи «Ліги сміху», де Володимир Зеленський користувався популярністю та авторитетом

- Але ж у Президента України В.О.Зеленського є й потужніші здобутки?

- Найсильніша його риса чи здобуток – він зумів створити реальну монобільшість у парламенті України. Але, знову ж таки, якісний склад такої більшості справляє дуже гнітюче враження. По суті провладна і пропрезидентська фракція більше схожа на паноптікум зі збоченців-еротоманів, рестораторів і фотографів, що не можуть бути вправними і компетентними депутатами . Тому монобільшість поки що славиться лише тим, що може за помахом палички диригента, проголосувати за будь-який закон. При цьому не задумуючись над деталями і наслідками ухвалених законів.

- При цьому Володимир Зеленський давав однозначні і чіткі обіцянки..

- Давав і всі їх чули. Чули про завершення війни і повернення територій, але аж ніяк не повороту у бік Росії. Шлях визнання суб’єктності так званих республік ДНР і ЛНР також є кроком до поразки України там, де ми маємо вигравати.

- Виходить, перший рік діяльності В.О.Зеленського жодним позитивом не позначений?

- Бо насправді позитивів не видно ні у чому. Ніде, у жодній галузі, ні всередині країни, ні, тим паче, у сфері зовнішньої політики. Натомість бачимо чисто маніпулятивні дії і бажання елементарно протриматись при владі. Але так бути не може. Точніше – дуже швидко все це завершиться дуже сумно.

Олексій ЯСЮНЕЦЬКИЙ: «Рік Зеленського - позитивів не видно ні у чому »

На головну сторінку

«    Травень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини