Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Рибам – нав’язлива ідея, Стрільцям – авантюри: гороскоп на 7 червня

Рибам – нав’язлива ідея, Стрільцям – авантюри: гороскоп на 7 червня

07-06-2020
ОВНИ

Ви будете гостро реагувати на сімейні події та побутові негаразди. Психологічний дискомфорт може бути викликаний невмінням вчасно відпустити проблему або провокаціями рідних.

ТЕЛЬЦІ

Спроба взятися за нову справу чи завести розмову на непросту тему навряд чи дасть бажаний результат. Тому, як би вам цього не хотілося, але з’ясування важливих для вас питань краще відкласти.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви будете діяти спонтанно, тому намагайтеся уникати спілкування з сумнівними особами. Або беріть з собою близького друга, який зможе втримати вас від необдуманих рішень.

РАКИ

Вас мучитиме неприємне переживання. Може згадатися якась прикра невдача або ваш промах. Щоб не захоплюватися самоїдством придумайте собі план на весь день: дивіться фільми або зустріньтеся з друзями.

ЛЕВИ

Одним з кращих рішень цього дня буде тимчасове усамітнення. Особливо, якщо невдовзі має відбутися важлива зустріч. Це дозволить вам підготуватися до неї морально. Навіть якщо точних планів немає, не завадить відпочити, оскільки незабаром вам знадобляться свіжі сили.

ДІВИ

Ви не надто впевнені у своєму майбутньому і це може повністю зіпсувати вам настрій. Зорі радять переналаштувати себе – ви ж пам’ятаєте, що ми притягуємо у життя те, про що думаємо.

ТЕРЕЗИ

Через певні обов’язки вам буде нелегко розслабитися. Можливо, вам доведеться займатися робочими питаннями чи вирішувати особисті проблеми, частину з яких ви самі собі надумаєте.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви будете чутливими до чужих проблем. Вам захочеться допомогти усім і одразу. Це може виснажити вас, тому не кидайтеся на допоможу геть усім.

СТРІЛЬЦІ

Не захоплюйтеся авантюрами, бо можете вскочити у халепу. Можлива схильність до спотвореного або негативного сприйняття ситуацій, пов'язаних з фінансами або інтимними стосунками.

КОЗЕРОГИ

Зорі радять вам утриматися від ініціатив і поспостерігати за поведінкою інших людей. Це дасть вам відповіді на багато питань. Оточуючі можуть проявити не найкращі риси своєї натури.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться змиритися з залежністю від людей чи обставин. Намагайтеся не зациклюватися на цих роздумах, краще подумайте про те, як ви можете змінити ситуацію.

РИБИ

Вас цілий день буде переслідувати нав’язлива й не надто креативна ідея. Навіть якщо вона здаватиметься вам геніальною, проконсультуйтеся у людей, які є фахівцями у цьому питанні.

На головну сторінку

«    Червень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Новини