Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Віталій Бунечко:  ЧИ НЕ ПОРА,все  ж таки – на вихід?

Віталій Бунечко: ЧИ НЕ ПОРА,все ж таки – на вихід?

01-07-2020
Віталій Бунечко, який прибув до Житомирської області у якості голови обласної адміністрації посередині серпня минулого року, першої річниці на губернаторській посаді може так і не дочекатися.

Як у Києві, а тепер вже й у Житомирі вперто ширяться чутки про те, що В.І.Бунечка збираються відправляти у відставку. Які причини такого можливого рішення, наразі невідомо. Однак відомо, що жодного досягнення чи бодай утримання рівня показників Житомирщзини на рівні попередніх років у Віталія Бунечка немає.

Поки що єдиним позитивним «сплеском» у часи його діяльності можна вважати проведений у Житомирі україно-білоруський форум ділового партнерства. Житомирщина щоправда нічого конкретного від такого форуму не здобула, окрім, хіба що відкритого га площі Перемоги магазину із білоруськими цукерками.

Щодо показників Житомирщини за часів керівництва областю ВіталіємБунечком, то вони лише погіршуються. Житомирщина, яка упродовж десятка років стабільно входила до першої «десятки» рейтингових показників серед 25-ти регіонів держави, сьогодні скотилася і впевнено посідає місце наприкінці другого десятка областей України.

Віталій Бунечко не зміг підхопити стрімкий і впевнений ритм реформи із децентралізації влади. Житомирщина влітку 2019-го року впевнено посідала лідируючі позиції у процесах утворення обєднаних територіальних громад ь(ОТГ). В.І.Бунечко повинен був завершити до нього розпочату і вдало проведену реформу.

Проте якраз «фініш» реформи із децентралізаціїна Житомирщині видався відверто невдалим. У Бунечка не знайшлося ні вміння, ні талановитих помічників, які допомогли б йому довершити процес утворення нових ОТГ. Житомирщина, звісно ж, сьогодні не найгірша із областей у питаннях проведення децентралізації, але й у лідерах її вже немає.

Але найбільше занепокоєння у Офісі Президента України викликає ситуація із формуванням команди у Житомирській обласній організації партії «Слуга народу». Як такої, команди у «слуг» на Житомирщині досьогодні немає. Є лише куратор, є кілька аматорів, які котрий місяць безуспішно об’єднуть «слуг» у партійні ряди і є губернатор Віталій Бунечко, який ніяк не може віднайти своє місце у цьому процесі. Звичайно, він може щодня повторювати, що партійне будівництво не входить до його службово-функціональних обов’язків.Водночас слід підкреслити, що губернатор завжди відповідав за стан партійних справ упартійній організації, яка орієнтується на Президента України.

І якщо успіхів і сподівань на їх досягнення Віталій Бунечко не демонструє, його пора звільняти.

Зрештою, новий очільник Житомирщини, навіть якщо він з’явиться за 100 днів до виборів 25 жовтня 2020-го року, матиме часі можливості для того, щоб зорієнтуватися у ситуації та не допустити поразки для команди «Слуги народу».

Віталій Бунечко:  ЧИ НЕ ПОРА,все  ж таки – на вихід?


На головну сторінку

«    Липень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини