Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Як подовжити життя побутової техніки

Як подовжити життя побутової техніки

22-12-2020

Купуючи чергову одиницю техніки, ми сподіваємося на її тривале і безперебійне функціонування. Якщо продукція виготовлена під офіційною маркою, то так і буде. Виключаємо рідкісні варіанти непоміченого заводського браку, при виявленні якого покупець має право відразу замінити агрегат на якісний.


Однак і самі люди часом порушують режим експлуатації приладів.


jWSQqhO1RilHcR1qcXwRxrqIBGYlJfbSf99srcJaNJBgQX3mXIIysxv2LM3IVoJfH9lWUbKhgD2IdT82Q3YUm5V_Bvwr0ixfqYofZNvvGCoUSWoFfaQkTc8IjCXrFtxblQ1AQpqp


На що звертаємо увагу


  • Інструкція. Вона не тільки потрібна для підключення побутової техніки. Для користувачів детально розписано, що можна робити, а що забороняється. Наприклад, не можна холодильник перевозити в горизонтальному стані. Дотримання зазначених пунктів подовжить період безремонтної роботи техніки.

  • Термін експлуатації є середньою величиною. Для телевізора він становить 15 років, для СВЧ-печі ─ 7 років. Не дивуйтеся, що в разі регулярного застосування цих пристроїв через вказану в паспорті кількість років будуть виникати ушкодження. Це буде свідчити про фізичний знос деталей, які підлягають заміні.

  • Дотримання правил монтажу. При недостатньо рівній підлозі пральна машинка стане під певним кутом. Це створить умови для перенапруги барабану, що прискорить його вихід з ладу. Встановлення бойлера, яке можна замовити на https://kiev.kabanchik.ua/category/podklyuchenie-bojlera, теж має певні нюанси: прилад комутується з трубами припоєм. Якщо розмістити місце з'єднання поруч з баком, то воно досить швидко пошкодиться від регулярного потрапляння теплової енергії резервуару.

Hx1LpGQ044zu4KIsYfIOsHJAJ7E7PeRpGoPKvpjvSWSlHluOya9AVDUvD8NV_N4ufKuEKnv7NF9oJ7PN4LUstdLA0_MQTWcSsucMpt1B4lBSfGP2BnNrtdsvuIcHw5kMAUfFU6qq
Що включає в себе дбайливе ставлення до техніки


1. Пральна машинка


  • Виробник припускає використання обладнання хоч кожен день, але при цьому його технічний ресурс буде знижений з 12-ти років до 5-7-ми.

  • Прання повинне проводитися при допустимих умовах навантаження. По-перше, надмірна кількість речей ускладнює обертання, по-друге ви не зможете повністю видалити бруд з білизни і добре її виполоскати.

  • Речі з гачками, кнопками, «кісточками», «блискавками» потрібно прати в окремих мішечках, щоб виключити потрапляння металевих предметів в отвори барабану.

  • Після завершення процесу рекомендовано протерти всі доступні внутрішні частини рушником або серветками. Зайва волога застоюється, утворюючи неприємний запах. Згодом на гумі з'являються пошкоджені місця, що призводять до протікання води назовні.

  • Осідаюче вапно здатне вивести з ладу нагрівач. Декальцінізація спеціальними засобами допоможе утримувати складові в порядку.

2. Холодильник


  • Ставте його подалі від батарей, плити, гріючих підлог, активних сонячних променів.

  • Не присувайте агрегат впритул до стіни, дайте можливість повітрю вільно циркулювати навколо.

  • Запорошений пилом конденсатор знижує вихід теплової енергії, провокуючи перегрів. Протирати його можна тільки при відключеному з розетки пристрої.

  • Бережіть дверцята, не ставте на них важкі пляшки і пакети, щоб попередити конструктивний перекіс. Без ривків відкривайте рухому частину, бо інакше з часом відклеїться утеплювач.

Якщо виникла поломка і терміново потрібний ремонт холодильника або будь-який інший техніки, звертайтеся на Kabanchik.ua.


3. Мікрохвильова піч, плита, духовка


  • На СВЧ-прилад не можна ставити будь-які предмети, так як закриваються вентиляційні отвори, що виводять назовні пар. Використовувати треба скляний посуд без малюнків: металізовані включення зіпсують магнетрон. Старий жир на стінках не тільки стане джерелом поганого запаху, але і може призвести до займання пластинки.

  • Плиту, електрошафу потрібно утримувати в порядку, своєчасно очищати зсередини, обирати оптимальні режими для приготування їжі.

  • Будь-який вид побутової техніки (включаючи ті, що тут не перераховані), вимагає правильного підходу при установці, вмикання в розетки, що не іскрять, використання оптимального навантаження. Саме з таким ставленням пристрої будуть служити довше, ніж зазначено в технічному паспорті.



На головну сторінку

«    Грудень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Новини