Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Привітання народного депутата України Юрія Павленка з Днем Перемоги

Привітання народного депутата України Юрія Павленка з Днем Перемоги

09-05-2021
Шановні земляки!

9 травня – особливий для нашого народу і кожного з нас день. Він назавжди увійшов у світову історію як День Перемоги Життя над Смертю, Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, як символ величного народного подвигу.

Сьогодні ми знову повертаємося у доленосний травень 1945 року, заново переживаючи трагедію тієї кровопролитної війни і згадуючи усіх тих, кому нинішні покоління, Європа і весь світ зобов’язані життям.

Ціна тієї Перемоги – мільйони убитих і розстріляних карателями, полеглих на фронтах і в тилу ворога, спалених і замордованих у концтаборах та інших катівнях, примусово вивезених у рабство, тих, кого так і не дочекалися сім’ї, діти і родини. Мільйони померлих на війні і після неї, безліч солдатських вдів, інвалідів і сиріт, вщент зруйновані міста, села та оселі – ось справжнє обличчя нацизму, від якого нас було врятовано у травні 1945 року!

Сьогодні, 9 Травня, ми поіменно згадуємо кожного, хто здійснив цей подвиг силою своєї мужності і сили духу, силою своєї відданості Вітчизні, хто загинув смертю хоробрих та помер від ран заради безцінної Перемоги. Їх подвиг – безсмертний, і світла пам’ять про нього житиме у наших серцях і в народі вічно!

Сьогодні, 9 Травня, ми складаємо доземний уклін нашим дорогим ветеранам, учасникам Великої Вітчизняної війни, фронтовикам і тим, хто кував Перемогу в тилу, які, попри всі мислимі і немислимі труднощі, дожили до нинішніх днів. Спасибі вам, шановні визволителі! Ми в неоплатному боргу перед вами! Здоров’я вам і бадьорості духу, такого ж незламного життєвого оптимізму ще на багато-багато років!

З нагоди великого свята щиро вітаю усіх від Житомирської регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ та від себе особисто і бажаю нашій рідній Житомирщині і всій Україні головного – миру! Нехай більше ніколи не повторяться жахи минулої війни, нехай мирним буде небо над кожним з нас!


Щиросердечно - Юрій Павленко, народний депутат України, голова Житомирської регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ


Привітання народного депутата України Юрія Павленка з Днем Перемоги

На головну сторінку

«    Травень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Новини