Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У селі на Житомирщині презентуватимуть проєкт прийняття Ілона Маска

У селі на Житомирщині презентуватимуть проєкт прийняття Ілона Маска

16-06-2021
Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Буханчука представляє проєкт художника Олега Харча під назвою “Ласкаво просимо Ілон Маск!”

Про це інформує департамент культури, молоді та спорту Житомирської ОДА.

Це проєкт запрошення. Проєкт прийняття гостя і проєкт спогадів епохи космічних змагань між країнами, що боролися за світову першість. В наш час ми звикли до думки, що космічний простір може бути доступний кожному, якщо ви достатньо багатий і фізично здоровий.

Відомий на весь світ підприємець Ілон Маск, який створює електромобілі, розвиває нові технології та весь світ рухає в майбутнє, нагадує нам, що ми всі можемо мріяти, і які б не були наші мрії неосяжні, вони можуть здійснитися!

Кмитівський музей стане на деякий час домівкою, яка приймає в себе гостей з космосу. В компанії зореплавців астронавти: Алан Б. Шепард – молодший, Нейл Амстронг, Джон Глен молодший, Доктор Саллі Райд, Доктор Гіон С. Блуфорд – молодший, та космонавти: Юрій Гагарін, Валєнтіна Тєрєшкова, Гєрман Тітов,Алєксєй Лєонов, Леонід Каденюк. Кожен з них пройшов тяжкий та довгий шлях, від мрійника у дитинстві до справжнього героя – підкорювача Всесвіту.

Доповнить подорож у космічний світ мистецтва серія аудіо скульптур, що занурить відвідувачів виставки в атмосферу польоту і підкорення незвіданих просторів неосяжного всесвіту.

Ідея створення проекту належить художнику Олегу Харчу.

– “Ще будучі у ранньому підлітковому віці до мене прийшло прагнення до пізнання астрономії та космосу. Зірки, місяць, чорні дірки в далеких туманностях притягали мою увагу. Ну й звісно ж надлюди – космонавти. Вони були важливими та героїчними, бо простягали руки до космосу. Мені прийшла думка, що я став вже давно дорослим, а так і не наблизив себе до тієї дитячої мрії. І вже не побачу зоряне небо зблизька. Тому вирішив наблизити їх до себе інакше – запросити всіх космонавтів в гості. Зараз Ілон Маск постав таким собі місточком до омріяного з дитинства. Коли, простий хлопчик з невідомого краю стає успішним підкорювачем Космосу в далекій та близькій нам Америці. Невідомо. Чи він почує це моє запрошення - “Wellcome Elon Musk! Ласкаво просимо Ілон Маск! ”. Але я хочу згадати підкорювачів безкрайніх просторів Всесвіту. Ми про них не маємо права забувати.

Олег Харч – художник, народився в м.Суми 1963, у 1985р. закінчив Інженерно-будівельний інститут в Дніпрі, 1981-83 навчався в художній майстерні Станіслава Черевка (м. Дніпро). з 1988-учасник виставок, а також отримувач грантів і учасник мистецьких резиденцій за кордоном. Працює в техніках: Живопис, графіка, колаж, з 2016 створює артбуки, з 2019 - займається медіартом, з 2020 створює аудіоскульптури в техніці саундарт. Його роботи виставлялися в містах: Ташкент, Бейрут, Кьольн, Берлін, Нью-Йорк, Київ, Одеса, Черкаси, Суми.

Відкриття 18 червня 2021 року о 14:00.

Вхід до музею за тарифами музею. В день відкриття буде діяти безкоштовне екскурсійне обслуговування відвідувачів.

Вартість квитків:

дорослі -30грн, студенти – 25грн, пенсіонери 20грн, діти – 15грн, з ПН – ПТ діє знижка 20% (дорослі -25грн, студенти – 20грн, пенсіонери 15грн, діти – 12грн.

На головну сторінку

«    Червень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Новини