Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Житомиряни їдуть до Харкова вивчати досвід і подивитися на «вовків»

Житомиряни їдуть до Харкова вивчати досвід і подивитися на «вовків»

16-09-2021
Вже завтра, у п’ятницю, 17 вересня 2021 року у Харкові відбудеться матч між футбольними командами житомирського «Полісся» та харківського «Металіста».

Господарі поля , які сьогодні очолюють турнірну таблицю Першої ліги, захочуть утвердитись на чолі чемпіонату і перемогти полісян, які в останніх матчах «зловили» попутний футбольний вітер і здобули чотири перемоги поспіль. Тим паче, що сьогодні ФК «Полісся» вважається власністю Геннадія Буткевича – одного із найуспішніших бізнесменів України, який намірився поповнити Клуб українських олігархів. Однак річ у тім, що харківський футбол сьогодні також на підйомі! І що найцікавіше – завдяки поверненню до Харкова олігарха Олександра Ярославського «Металіст» намагається за будь-яку ціну вже восени нинішнього року грати у дивізіоні найсильніших футбольних команд України. Це – за словами самого О.Ярославського.

Житомиряни їдуть до Харкова вивчати досвід і подивитися на «вовків»


Але ж «Полісся» має дуже схожі плани. Щоправда Геннадій Буткевич офіційно ще не оприлюднював наміри щодо майбутніх намірів щойно купленого клубу, але, швидше за все, відкладати похід до найсильнішого загону вітчизняного футболу власник BGV Group також не буде. Так що гра у Харкові має бути впертою і відповідальною для обох суперників.

Житомиряни, звісно ж, хочуть підтримати своїх кумирів, яких у Житомирі з якогось дива, але вже давно і вперто називають «вовками». Тому 17 вересня вже о шостій ранку із Житомира вирушають до Харкова аж два автобуси із місцевими вболівальниками. «Фани» «Полісся» їдуть до Харкова на автобусах, які винаймає футбольний клуб. Так прийнято і так треба. Але житомирські чиновники та депутати Житомирської міської ради також вирішили стати «фанами» «Полісся». Тому із Житомира ,також зранку 17 вересня, до Харкова вирушає чиновницько-депутатський десант. Для того, щоб мати змогу використати для поїздки до Харкова «на футбол» кошти міського бюджету депутати Житомирської міської ради збираються у Харкові начебто вивчати досвід своїх харківських колег.

Житомиряни їдуть до Харкова вивчати досвід і подивитися на «вовків»


Отож, після прибуття до Харкова (очікувано – о 17 годині) житомиряни (ті, що депутати і чинуші із мерії) поселяються у готель, а згодом прямують на стадіон. Там о 18.30 починається гра «Металіст» - «Полісся». Після гри футболісти та «фани» «Полісся» їдуть на Київ – Житомир, а депутати залишаються у суботу, 18 вересня, вивчати досвід правління Кернеса. Звісно, момент для вивчення досвіду харківського самоврядування зараз не найкращий, адже у Харкові розпочалася підготовка до виборів міського голови (замсть померлого Геннадія Кернеса). До того ж, Харків сьогодні належить до регіонів із найбільшими темпами поширення третьої хвилі COVID-19. Але то, як кажуть, дрібниці. Головне – поїхати до Харкова, побачити футбол, нормально відпочити, а потім ще й зустрітися із колегами по роботі. Ось тільки запитання про те, за чий кошт робляться подібні депутатські вояжі, які коштуватимуть житомирському міському бюджетові біля сотні тисяч гривень. Адже депутати Житомирської міської ради у більшості своїй – далеко не бідні люди. Якщо точніше – половина із них мільйонери і заплатити, наприклад, 3 тисячі гривень за дорогу, готель та квитки на стадіону Харкові - для них чисто символічні витрати. Але ж ні, можна ж і за кошти платників податків. А раз можна, то чому ж не поїхати? Чому ж не «повчитися досвіду»? Тим паче, що ніхто ніколи і ніде не запитає, а що ж Ви там, наші шановні депутати, навчилися чи, хоча б побачили?

Житомиряни їдуть до Харкова вивчати досвід і подивитися на «вовків»

Про це зазвичай мало хто каже і ніхто ніколи у Житомирі не запитує. А даремно, бо депутат, який їздить, вчиться, переймає досвід колег із інших міст, має доповідати громаді про свої враження та свої висновки. А ще краще – якщо поїздка стане безпосереднім поштовхом для депутатів Житомирської міської ради до покращення своєї роботи. Бо таки, щось у наших депутатів не виходить у роботі! А Житомир від цього вже котрий рік «пробуксовує» на одному місці.

Сидір Ковпак

На головну сторінку

«    Вересень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Новини