Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці

Житомиряни знову збираються на «ПОДАТКОВИЙ» протест до столиці

09-12-2021
У вівторок, 14 грудня 2021 року Україну чекає ще одна акція протесту, яка має дуже важливе значення. Вона може мати такі наслідки, про які Україна поки що не знає. Про які поки що ніхто НЕ ГОВОРИТЬ, ХОЧА ЗДОГАДУЄТЬСЯ І ПРОРАХОВУЄ.

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці


Йдеться про ПРОТЕСТ ПІДПРИЄМЦІВ. У Києві 14 грудня 2021 року відбудеться акція протесту за те, аби ВЕРХОВНА РАДА, яка за кілька днів збирається на новорічно – різдвяні канікули, відтермінувала ВВЕДЕННЯ (запровадження) закон про встановлення із 1 січня 2022 року для підприємців спрощеної системи оподаткування ІІ - !V групи касових апаратів. Як відомо, ще у липні 2020-го року Верховна Рада прийняла Закон №786 –ІХ про запровадження РРО . Далі ФОПи боролися проти окремих його положень, проти «дурнувато-цинічного» положення про «кеш-бек» (чек – покупець – скарга - штрафи) і нарешті Верховна Рада відтермінувала впровадження касових апаратів аж до 1 січня 2022 року. При цьому більшість парламентарів висловилися за те, що у 2021-му році буде детально розглянута і проаналізована практика застосування і введення для малого та середнього бізнесу так званих РРО (касових апаратів).

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці


Сьогодні, за два тижні до кінця 2021-го року виявляється жодного «вивчення» і «аналізу» ситуації із застосування та впровадження РРО не було і немає. Що буде після 1 січня 2022 року – ніхто точно не знає, але те, що СВАВОЛЯ і НАСТУП податкових органів на малий та середній бізнес отримають «зелене світло», ні у кого сумнівів немає. Так нардеп АРАХАМІЯ не так давно заявив ( на шоу у САВІКА Шустера) , що у 2022-му році Верховна Рада запровадить низку революційних полегшень і спрощень для малого і середнього бізнесу. Тоді виникає логічне запитання як до голови фракції «Слуга народу», так і до його однопартійця, до головного лобіста запровадження касових апаратів Данила Гетьманцева: а навіщо поспішати і запроваджувати із 1 січня 2022 року ТЕ, що , за словами Д.Арахамії, вже за кілька місяців доведеться вдосконалювати? Якщо насправді в Україну завезені касові апарати для купівлі усіма, майже ДВОМА МІЛЬЙОНАМИ підприємців, то це точно комусь вигідно. Тим паче, що сумарна вартість касових апаратів, визначених для встановлення в УКРАЇНІ – 24 мільярди гривень (!) .

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці


Те, що це «осиковий кілок» у малий та середній бізнес України – ні у кого не викликає сумнівів. А якщо додати, що кожного місяця підприємці змушені будуть із чисто ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОТРЕБ витрачати на обслуговування апаратів ще 2 мільярди гривень ( множимо на 12 місяців і отримуємо знову 24 мільярди гривень), то неважко здогадатися із яким бізнесом бореться нинішня влада в УКРАЇНІ.

Житомиряни  знову  збираються  на  «ПОДАТКОВИЙ» протест  до столиці


Житомирські підприємці , які також збирається на акцію протесту у Київ, в один голос кажуть, що ситуація виглядає дуже плачевно, підло і цинічно. Причому влада (як у центрі, так і на місцях) не замислюється над тим, до яких наслідків призведе вимога на встановлення РРО для підприємців так званих «деяких категорій» із 1 січня 2022 року. Досі ДІАЛОГУ із приватними підприємцями так і не налагоджено. Наприклад, житомирянин Сергій Зайцев вважає чергове відтермінування запровадження РРО ледь не єдиним виходом для порятунку малого та середнього бізнесу і збереження можливості конструктивного діалогу влади і підприємців. Відповідний законопроект у Верховній Раді вже зареєстрований. Підприємці кажуть, що серед парламентарів є чимало таких, які РЕАЛЬНО уявляють ступінь КОЛАПСУ, який наступить у державі у разі реального встановлення касових апаратівіз 1 січня 2022 року. До речі, українські парламентарі мали б знати, що подібна історія із «вдосконаленнями» податкової практики через запровадження РРО була застосована у РОСІЇ кілька років тому. Рівно через рік вона зазнала повного фіаско і була скасована. В Україні не хочуть вчитися на ЧУЖИХ помилках. Тут хочуть наробити своїх помилок, аби потім ГЕРОЇЧНО долати їх наслідки. У народі вже давно подейкують, що головною метою запровадження РРО є спроба збуту (продажу) підприємцям касових апаратів. Вони «залежалися» на складах і ті, хто завіз їх в Україну, тиснуть на ПАРЛАМЕНТ, аби процес їх продажу РЕАЛЬНО РОЗПОЧАВСЯ. Звісно ж, це мільярдні суми грошей. Але водночас це – фактичне знищення малого та середнього бізнесу. Це надпотужний удар по місцевих бюджетах, оскільки закриття чи припинення діяльності ФОПів дуже відчутно позначається на величині податків для місцевих громад.

Що вирішать парламентарі 14, 15, 16 чи навіть 17 грудня 2021 року? Чи відреагують на черговий протест ФОПів? Чи залишать малих і середніх підприємців у ситуації безвиході і приреченості на закриття і виїзду за кордон. Цікаво, що сусідня ПОЛЬЩА сьогодні оголошує про спрощення для РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ, у тому числі і для прибульців із України. Невже ніхто із керманичів України не розуміє, для чого це робиться? Так і хочеться гукнути «Ей ви там навєрху!».

На головну сторінку

«    Грудень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини