Свіжі новини
ГоловнаПодіїЯк голосували народні депутати від Житомирщини за підняття зарплат під час війни

Як голосували народні депутати від Житомирщини за підняття зарплат під час війни

На засіданні Верховної Ради 19 липня народні депутати підняли собі виплати та надбавки коштом міжнародної допомоги.

У проєкті постанови №7561 про внесення змін до постанови Верховної Ради “Про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України” йдеться про збільшення зарплати за рахунок коштів, які Україна отримує від іноземних партнерів.

Проте в пресслужбі Апарату Верховної Ради зазначили, що гроші для оплати праці народних депутатів не виділяли ані з Держбюджету, ані з допомоги міжнародних партнерів.

Варто зазначити, що оклад депутата збільшиться на рівень до повномасштабної війни: з 28.810 гривень до 49.620 гривень, і це без урахування доплат і додаткових витрат.

Редакція сайту Житомир-Онлайн подивилася, як за цей законопроект голосували депутати з Житомирщини. Народні депутати від Житомирської області, які проголосували: Арсеній Пушкаренко “ЗА”, Ігор Герасименко “ЗА”, Тетяна Грищенко “ЗА”, Богдан Кицак “ЗА”, Дмитро Костюк “ЗА” та Сергій Кузьміних “ЗА” з фракції «Слуга народу». Депутатська група “Довіра” Володимир Арешонков “ЗА”. Ексдепутатка обласної ради Анжеліка Лабунська, яка входить до фракції ВО «Батьківщина» була відсутньою. Колишній депутат Житомирської облради Михайло Забродський був відсутнім на засіданні.

Як голосували народні депутати від Житомирщини за підняття зарплат під час війни
Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img