Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниВ одному з магазинів Бердичева акційні товари продають тільки знайомим та рідним?

В одному з магазинів Бердичева акційні товари продають тільки знайомим та рідним?

Доброго часу доби!

У такий важкий для країни час хочу залишити не дуже позитивний відгук про магазин Траш та його працівників в м. Бердичеві.

Вже не одноразово спостерігала таку ситуацію, коли в магазині день знижок “Трощимо ціни”, то працівники магазину займаються продажем товару по домовленості та “по- блату”.

До прикладу, в один з днів знижок прибиральниця магазину за проханням двох людей винесла в зал цілий пакет з чаєм, якого не було на прилавку ( хоча був акційний цінник).

Також , зі складу на прохання молодиків продавець вивіз два блоки консервованого асорті, не зважаючи на інший народ, який стояв у черзі та чекав товар…

І ще, сьогодні 11.10 яйця для простого народу продаються за ціною 45 грн, але їх не візьмеш, бо “базарні перекупщики” – замовляють товар у великих обсягах ( за словами менеджера магазину та продавця Богдана).

Також менеджер магазину дозволяє собі погрожувати закриттям магазину, якщо будемо багато говорити та відмовився надати книгу скарг та відгуків. Цитую “Зараз не час для книг скарг, заходьте на сайт і залишайте відгук”.

Я б хотіла, щоб вище керівництво мережі магазинів “Траш” звернуло на ці випадки увагу та прийняло відповідні міри, – написала бердичівлянка в групі “Підслухано в Бердичеві”.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img