Свіжі новини
ГоловнаПодіїТеплі речі в гардеробі стильної жінки

Теплі речі в гардеробі стильної жінки

Виглядати стильно хочеться завжди, незалежно від сезону чи погоди, адже красивий одяг позитивно впливає на настрій та дозволяє жінці насолоджуватися власним шармом. В осінній період треба одягатися тепліше, але тепліше не означає негарно, адже сучасні модельєри пропонують неймовірні новинки, які прекрасно адаптуються під особливості майже будь-якого стилю. Верхній одяг може якісно підкреслити особливості фігури та приховати недоліки тіла, головне вибрати правильний фасон, матеріал та модель в цілому. Допомогти у цьому можуть саме ті бренди, які диктують моду, адже завдяки їх рішенням і колекціям створюється історія світу моди.

C:UsersSASHADesktop1.jpg

Які елементи гардеробу вибрати для утеплення?

  • Твідове пальто Balmain, яке виготовляється із щільної шерстяної нитки. Тканина не тільки повноцінно захищає від вітру та зігріває у випадку зниження температури, але й протистоїть вологості. Матеріал не вигорає, а завдяки особливому плетінню ниток гарантує довгий термін носки виробу. Незважаючи на чималу вагу, таке пальто буде дуже комфортно відчуватися на плечах. Нерідко твідові пальта мають прямий фасон, довгі рукава та не підкреслюють талію, створюючи стильний та таємничий образ;
  • Однотонне вовняне пальто того ж самого бренду також стане чудовим доповненням гардеробу, адже воно нерідко супроводжується спеціальним утеплювачем. Завдяки такій особливості і чималій довжині, прихильниці класичного стилю можуть носити пальто до перших морозів. Для пошиття згаданого верхнього одягу використовується кашемір, ангора, шерсть альпаки чи овеча;
  • Ів Сен-Лоран взуття у вигляді кедів, еспадрильїв, замшевих чи шкіряних ботильйонів також допоможе зігріти ніжки в осінній період. Варто згадати, що взуття зазначеного бренду має повноцінні розміри, тобто при виборі в магазині слід брати саме той розмір, який є актуальним (не намагатися підібрати менший чи більший, адже в такому разі дискомфорту не уникнути). Замшеві ботфорти не втрачають своєї актуальності вже не перший рік, а брендові моделі дозволять на практиці впевнитися у всіх перевагах натуральних матеріалів, адже таке взуття виготовляється із використанням шкіри та замші.

Краще обрати комплекти на одному сайті, оскільки онлайн-шопінг дозволяє вибрати і створити ідеальний образ як в стилі кежуал, так і класичний. На порталі представлений чималий вибір кольорів, розмірів і різноманітних моделей. Прихильники як однотонного одягу, так і неординарного із візерунками, напевне знайдуть для себе щось цікаве. В першому випадку рекомендується додатково обрати незвичайні аксесуари, тоді як у другому наявних декоративних елементів буде достатньо.

Головне пам’ятати, що завдяки брендовому одягу та взуттю можна створити неповторний образ, який надійно зігріє в холодну погоду та подарує впевненість у власній чарівності. Окрім того, речі від Ів Сен-Лоран та Бальман – це приклад люксового рівня та гарантія неймовірної якості, поєднаної із унікальним стилем та відповідальністю відомих світових брендів.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img