Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ білорусі постійно перебувають до тисячі російських військових, – Наєв

У білорусі постійно перебувають до тисячі російських військових, – Наєв

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що на території Білорусі постійно перебувають до тисячі військовослужбовців з Росії, 6 літаків, 4 “Іскандери” та 12 ЗРК С-400.

Про це сказав Наєв в ефірі телемарафону.

“Зараз на території білорусі перебувають військовослужбовці збройних сил Росії. Приблизна їх чисельність – до 1 тисячі осіб. Також там перебуває 6 російських літаків ударного типу, 4 пускові установки оперативно тактичного ракетного комплексу “Іскандер”, 12 ЗРК С-400. На території білорусі проводяться заходи з підготовки аеродромної мережі а також інфраструктури для розгортання на їх базі сил Російської Федерації”.

За даними білоруського підпілля, місцеві полігони очікують на прибуття російських військ.

Зокрема, Центр національного спротиву отримав інформацію від білоруських партизанів, що на станції “Ільіно” у Нижньогородській області РФ завершується формування ешелонів до білоруських полігонів. Зокрема:

До полігону “Обуз-Лесновский” (Брестська область) – два ешелони у складі 9 пасажирських (до 500 рядового складу) та чотири критих вагонів, 84 платформи з технікою;

До полігону “Лепельский” (Вітебська область) – чотири пасажирських (до 220 рядового складу), 42 платформи з технікою;

До полігону “Лосвидо” (Вітебська область) – два пасажирських (110 рядового складу) та два критих вагони, 40 платформ з технікою.

Розрахунковий час прибуття російських військ на зазначені білоруські полігони – 18-20 жовтня.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img