Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаПідприємців однієї з громади Житомирської області консультують у написанні бізнес-планів на гранти...

Підприємців однієї з громади Житомирської області консультують у написанні бізнес-планів на гранти від \”єРоботи\”

Підприємці Радомишльської громади Житомирщини розробили сім бізнес-планів для отримання допомоги на розвиток бізнесу і подали їх на відбір до грантової програми “єРобота”. Допомогу в написанні бізнес-планів підприємцям надають у місцевому бізнесхабі.

Про це в етері Українського радіо Житомир розповіла начальниця відділу економічного розвитку та міжнародного співробітництва Радомишльської міської ради Олена Яцьківська.

За словами Олени Яцьківської, програма “єРобота” дає можливість підприємцям отримати від держави до 250 тисяч грантових коштів для створення мікробізнесу.

“Станом на зараз ми допомогли написати сім бізнес-планів, троє підприємців з нашої громади вже отримали позитивні відповіді, решта заявок наразі розглядаються. Консультування інших підприємців триває”, – каже Олена Яцьківська.

Представниця міськради також розповіла, що за грантової підтримки Посольства США в Україні два роки тому в громаді відкрили бізнесхаб, обладнаний усім необхідним для роботи та навчання.

“Хаб надає консультації і правові роз\’яснення із заснування власної справи, допомогу в написанні бізнес-планів, зокрема і на гранти “єРоботи”. Плануємо три тренінги, що навчатимуть підприємців шукати грантові можливості, писати бізнес-плани та як використовувати соціальні мережі, онлайнроботу для продажу своїх товарів”,
– сказала Олена Яцьківська і додала, що відділ, який вона очолює, також постійно моніторить різні пропозиції та щомісяця видає електронний дайджест актуальних грантових програм, прийнятних для громади, з розсилкою комунальним установам та підприємцям.

Також інформацію подають на сайті громади.

Також в розмові в ефірі Українського радіо Житомир Олена Яцьківська розповіла про спектр грантових послуг, сфери діяльності, характерні для різних програм, процедуру грантового відбору, зокрема, чому грантодавці можуть відмовити та що робити в такому випадку.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img