Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині переселенці плюнули лушпинням від насіння на голову жінці та розреготались

На Житомирщині переселенці плюнули лушпинням від насіння на голову жінці та розреготались

У Житомирській області сталась не дуже приємна ситуація: переселенці, які лузали насіння, плюнули на голову жінки та почали сміятися.

Про це у соцмережі Фейсбук написала “потерпіла”.

“Вітаю, шановна громадо Бердичівщини. Сьогодні мала нагоду “поспілкуватися” з переселенцями. Розповідаю як було: наші дорогі переселенці так лузали насіння, що плюнули мені на голову, і так їм з того смішно стало, так сміялись, так тішились… А знаєте що мені відповіли замість вибачитись? Жіночка сказала, що я сама в тому винна так як перебувала у такому місці де мене не видно, а на додачу курвою назвала. Чоловік ( двуметровий лобуряка) на моє – вам тут не місце, відповів ” что он у себя дома на Украине”. У мене запитання, чому цей ” українець” не на фронті, чому наші хлопці гинуть, а такі переселенці не знають чим себе зайняти і відчувають вседозволеність? І нехай мені тисячу разів повторюють що не всі “такі” та у мене буде асоціація саме з ” такими”, – написала жінка.

У коментарях до публікації люди зазначають, що не всі переселенці однакові:

– Не вішайте ярлик на переселенців. У нас в місті хіба свого бидла і до війни було мало? Знайома з переселенцями, чудові і дуже приємні люди.

– І через таких виродків страждають інші переселенці,які справді живуть,як і ми -нормпльно. Потрібно було сфотографувати це рило і запостити в групі,нехай би люди бачили,яке воно чмо і при зустрічі плювати йому в рило.

– Вони не перевиховаються,їх ніяка війна не навчить.

– От через таких, вони для мене всі однакові, рускоговорящі, наглі, пихаті.

– Це вже для них привично,вони ніколи не зрозуміють що в чужому місті,і так поводити себе,треба було вже давно закрити місто для них,а то чим далі тим нахабність їхня вже переповнює,я би ще в морду дала за таке ,то напевно закрили б вже рота свого,вони ніколи дякую не скажуть що їх тут приняли,а тільки ….роблять наше місто гіршим.

– Мені здається, що кожен зустрічає подібних собі. Я на щодень зустрічаюся з десятками вимушено переміщеними особами і рідко зустрічаю “виродків”.

– От насмішили, в нас в Бердичеві є такі “рідні перли”, що поганим переселенцям немає куди братися чи вже забули, як харків\’яни влітку прибирали пляж?
Почитайте попередній пост про дідуся на базарі. Бидло всюди є, від регіону це не залежить. А от стравлювати українців між собою такими постами не варто.

– Ви сходіть в міську бібліотеку там дівчата переважно переселенці плетуть сітку. Поспілкуєтесь і у вас зникне цей міф А ще скажу є люди які вважають що їм всі вині не звертайте уваги. Пройдіть повз такої людини.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img