Свіжі новини
ГоловнаПодіїБезкарне свавілля. Хто і чому "кришує" тітушок під час війни?

Безкарне свавілля. Хто і чому \”кришує\” тітушок під час війни?

Як ви вже знаєте, вбивці добровольця Олексія Щербини рішенням Голосіївського суду відправлені до СІЗО без права застави.

Це добре, розголос спрацював.

Але.

Прокуратура кваліфікувала дії лише одного злочинця по статті «умисне вбивство» — Вільцанюка. Двом іншим — Ігнатенку і Котирлу інкримінують… хуліганство. Хуліганство! Троє відморозків на лексусі серед білого дня в Києві напали на добровольця, а потім вбили його, і це називається не співучасть у вбивстві з обтяжуючими обставинами, а хуліганство.

Ігнатенко. Старший серед цих трьох. Інших двоє — охоронці-тітушки. Три судимості. Епізод з викраденням фермера, який вдалося порішати через «закінчення строків давності». 100% кримінальник. Сусіди свідчать, що хамив за українську мову та кривлявся на привітання «Слава Україні».

Котирло. Тітушка. Проходив по статті про тілесні ушкодження. Відмазався.

Вільцанюк. Тітушка. Зараз під судом за шахрайство (дзвонив пенсіонерам і видурював з них гроші). Це не завадило йому отримати дозвіл на карабін під вже час воєнного стану. В суді по шахрайству за нього вписувались спортивні клуби, пов’язані з ОПЗЖ. Це саме ті тітухани медведчука і ківи, які за планом «спецоперації» мали «брать власть в Кієвє за трі дня» разом з російськими військами.

До речі, під суд на підртимку цих трьох покидьків приходили інші тітушки, які на восьмому місяці повномаштабної війни не відповідали на питання «чий Крим?». І це в Києві. Жесть.

Зухвале вбивство добровольця Олексія Щербини — це не просто відмороженість трьох конкретних бандитів. Це симптом і ще одне свідчення, що Москва розглядала і розглядає криміналітет в Україні як свою природню опору і союзника. І цей кримінал перейшов межу, вбивши добровольця.

Усі троє виродків мають сісти за умисне вбивство. Усі, хто захочуть їх покривати — дуже про це пожалкують.

І так, вся ця промосковська кримінальна мразота має бути нарешті розмазана по стінці. Усі вони відомі. Сподіваюсь, це зроблять відповідні державні органи в маштабах усієї країни. Якщо не зроблять вони — це зробимо ми.

ДомБро News

Кто Алексей Щербина и как погиб в Киеве

Алексей Щербина (Олексій Щербина) – работник фитнес-центра из Киева, Украина.

Биография

Алексей Щербина отметил, что родился в Киеве.

Ему 34 года.

Учился в школе №186.

Местом работы указал фитнес-центр.

Его жена – Ирина Радченко.

У пары есть ребенок.

Алексей Щербина стал военным добровольцем от украинской политической партии «Свобода».

21 октября 2022 года друг Алексея Щербины Владислав Терентьев сообщил, что Щербину убили.

«Не стало Алексея Щербины. Моего друга, побратима и просто хорошего человека. Больно не только от потери, больно еще от того, что сделали это хладнокровно подонки в городе Киев, среди бела дня. Пуля оборвала жизнь Алексея у подъезда его дома. Благодаря оперативности полиции все трое нападавших были задержаны неподалеку. К сожалению, даже во время военного положения смертная казнь запрещена, но максимально возможная мера наказания для негодяев за убийство добровольца — это обязанность системы правосудия», — написал Терентьев в Фейсбуке.

«Без отца остался младенец, а жена потеряла мужа», — добавил он.

Издание «Украинская правда» со ссылкой на полицию и прокуратуру сообщает, что Алексея Щербину убили в результате дорожного конфликта.

Днем 21 октября на линию 102 поступило сообщение о стрельбе по улице Академика Глушкова в Киеве.

Прибыв на место происшествия, инспекторы патрульной полиции увидели окровавленного мужчину.

Впоследствии патрульные обнаружили схожий по ориентировке автомобиль Lexus.

Инспекторы заблокировали транспортное средство и задержали водителя и двух пассажиров.

По данным следствия, между Щербиной, который был водителем «Хюндай», и водителем «Лексуса» возник конфликт по поводу первоочередности проезда на дороге.

Водитель и пассажиры «Лексуса» избили Щербину, а затем водитель внедорожника выстрелил в Щербину и скрылся с места происшествия.

Двум пассажирам «Лексуса» объявлено подозрение по ч. 4 ст. 296 – хулиганство, водителю – по ч. 1 ст. 115 – умышленное убийство Уголовного кодекса Украины.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img