Свіжі новини
ГоловнаСвітУ Житомирі поліцейські розшукали молодика, який пограбував квартиру знайомого. ФОТО

У Житомирі поліцейські розшукали молодика, який пограбував квартиру знайомого. ФОТО

Оперативники Житомирського РУП затримали причетного до пограбування містянина у власній квартирі. Ним виявився 23-річний знайомець потерпілого. У чоловіка правоохоронці вилучили викрадене майно. За учинене йому загрожує ув’язнення.

Про це 26 жовтня повідомило Житомирське районне управління поліції.

“24 жовтня до поліції звернувся 41-річний житомирянин із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що удень до нього у квартиру прийшов знайомий. Між чоловіками виник конфлікт з приводу нібито неповернення господарем боргу гостеві. Останній ударив опонента, вихопив у нього з рук мобільний, а також забрав деякі інші речі з квартири та утік. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Житомирського РУП, працівники якої зафіксували усі обставини діяння та вилучили наявні речові докази. Правоохоронцям потерпілий зміг назвати лише ім’я знайомця”, – йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції провели низку необхідних розшукових дій та встановили можливу причетність до пограбування 23-річного житомирянина. Молодик вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових правопорушень. За місцем проживання після учиненого він не з’являвся. Тож наступного дня оперативники встановили його місцезнаходження – він переховувався у знайомих. У молодика правоохоронці вилучили викрадене у потерпілого майно.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали 23-річного містянина у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині триває з’ясування усіх обставин правопорушення у рамках відкритого кримінального провадження. Попередня правова кваліфікація діяння – ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Правоохоронці нагадують, що за відкрите викрадення майна, учинене в умовах воєнного стану, винному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

У Житомирі поліцейські розшукали молодика, який пограбував квартиру знайомого. ФОТО
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img