Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЖителька Новограда-Волинського віддала шахраєві за пальне понад 70 тис. грн

Жителька Новограда-Волинського віддала шахраєві за пальне понад 70 тис. грн

У місті Новоград-Волинський Житомирської області жінка, бажаючи купити пальне за привабливою ціною, перерахувала незнайомцю значну суму коштів. Таким чином, втратила гроші й не отримала бажаного.

Про це 26 жовтня повідомило Новоград-Волинський районний відділ поліції Житомирщини.

«Днями до поліцейських звернулась жителька райцентру із повідомленням про те, що її ошукали. Жінка розповіла, що до неї зателефонував невідомий чоловік та, представившись працівником однієї з місцевих АЗС, повідомив, що може продати дизельне паливо за низькою ціною. За послугу необхідно було скинути гроші на банківську картку, номер якої назвав незнайомець під час розмови, а талони на пальне можна отримати на заправці згодом», – йдеться у повідомленні.

Відтак заявниця перерахувала зловмисникам значну суму коштів, а бажаного так і не отримала. Коли ж зрозуміла, що її ошукали, одразу розповіла про подію поліцейським.

За вказаним фактом правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) ККУ, у рамках якого встановлюють причетних до вказаного діяння осіб.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області уточнили, що жінка перерахувала незнайомцю понад 70 тис. грн.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img