Свіжі новини
ГоловнаБез категоріїЖитомирські кіберполіцейські викрили жителя Київщини, який розбещував дітей через мобільні месенджери

Житомирські кіберполіцейські викрили жителя Київщини, який розбещував дітей через мобільні месенджери

26 жовтня поліцейські оголосили жителю Київщини підозру у вчиненні низки кримінальних діянь щодо дітей. Використовуючи мобільні месенджери, чоловік надсилав тинейджерам повідомлення сексуального змісту, спонукаючи їх до певних дій. У телефоні підозрюваного правоохоронці виявили альбоми дитячої порнографії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Викрили чоловіка оперативники відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області ДКП НПУ спільно зі слідчими ГУНП під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

«Під час розслідування встановлено, що 36-річний житель Київщини причетний до розбещення, щонайменше, двох дітей – 14-річних дівчини та хлопця. З метою задоволення власних сексуальних потреб він надсилав їм повідомлення, спонукаючи до певних дій»,
– йдеться у повідомленні.

Призначені слідчими та проведені фахівцями судові експертизи визнали дії чоловіка інтелектуальним розбещенням малолітніх дітей.

Окрім того, у його телефоні правоохоронці виявили альбоми з дитячою порнографією, що суперечить моральним засадам суспільства.

26 жовтня чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч.1 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) КК України. Відтак загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img