Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Купити безперебійник: простий лайфхак під час блек-ауту

Купити безперебійник: простий лайфхак під час блек-ауту

28-11-2022

З початком регулярних відключень електроенергії більшість вінничан зіштовхнулися з проблемою перебоїв у роботі електроприладів, адже різке відключення пристрою від джерела енергопостачання негативно впливає на них. Зокрема це може призвести до ламання приладу, втрати даних, або навіть загоряння електричного девайса. Якщо проблема вам знайома, пропонуємо рішення: аби уникнути серйозних пошкоджень електроприладів, які вже стали незамінними у житті сучасної людини, варто лише купити безперебійник, який захистить техніку від зламу під час віялових відключень світла.





Як працюють джерела безперебійного живлення



Безперебійники, або скорочено ДБЖ — це системи постачання резервного живлення. За відсутності проблем зі світлом ваш прилад, підключений до джерела безперебійного живлення, отримує звичайну електроенергію від загальної мережі. Натомість під час вимкнення електрики безперебійники забезпечують можливість автоматичного перемикання на резервне живлення від акумуляторів, що унеможливлює появу негативних наслідків, спричинених перебоями зі світлом. Таким чином, якщо купити безперебійник у Вінниці, то під час початку різкого блек-ауту в місті ваші електроприлади не будуть «поставлені під удар» і точно не згорять від різкого коливання електричного струму.



Які переваги використання безперебійників



Джерело безперебійного живлення стане у пригоді власникам будь-яких електроприборів. Безперебійники мають широкий функціонал, а отже й цілий ряд беззаперечних переваг:




  1. Надійний захист електропристроїв від перебоїв електроживлення, адже безперебійники мають змогу забезпечити безпеку та працездатність ваших девайсів навіть у найбільш нестабільний час.

  2. Безперебійники здатні поліпшувати якість електроенергії, що надходить до вашого будинку, квартири, чи офісу під час стабільного постачання електрики у місті.

  3. Джерело безперебійного живлення, хоч і не тривалий час, підтримує роботу електропристрою після відключення від електромережі.

  4. ДБЖ – це чудовий захист від коротких замикань і сильних перевантажень у роботі електроприборів.

  5. Безперебійники здатні також згладжувати та фільтрувати шумні джерела живлення та вимикати електричне обладнання під час тривалих відключень електроенергії без безпосередньої шкоди для електропристроїв.



В умовах дуже нестабільної ситуації з електропостачанням в Україні купити безперебійник стало життєво необхідно. Після ознайомлення з широким вибором блоків безперебійного електроживлення, який представлений на сайті Алло.Юа у Вінниці, ви матимете змогу обрати тип безперебійника, який забезпечуватиме безпечне функціонування ваших електроприладів.



На головну сторінку

«    Листопад 2022    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Новини