Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЖитомирянин Андрій Стражник розповів про поїздку на схід наприкінці року

Житомирянин Андрій Стражник розповів про поїздку на схід наприкінці року

Мотивуюча поїздка з Євгеном Петришиним, Максимом Янчуком наприкінці року до хлопців на схід: відвезли бойові автівтіки (дві, бо третю забрали військові самостійно), доставили гуманітарну допомогу цивільним в нещодавно звільнені села, де немає ні їжі, ні медикаментів.

Про це у соцмережі Фейсбук написав Андрій Стражник.

Пережили всю палітру емоцій: від щирого захоплення нашими героями, їх мужністю, гідністю, стійкістю, до болю і співчуття до тих людей, в тому числі і дітей, що там, та умов, в яких вони виживають.

Хоч поїздка була не проста, але після неї мотивації ще більше.

Відразу скажу, що завдання виконано і ніхто не постраждав. Але було всяке… ще по дорозі на заході країни поблизу Тернополя, потрапили в ДТП, тільки завдяки друзям і місцевому автомеханіку вдалось відремонтувати автівку щоб продовжити рух. Далі – схід , передали одну автівку 95 ОДШБ та іншу – танковому підрозділу Бригади ім.. Івана Богуна.

Дороги, якими рухаються наші військові, дорогами не назвати, навіть наша L200 з ними не впоралась, але прийшов на допомогу танк, щоб ми мали можливість рухатись далі. Як сказав наш друг військовий: «Якщо не L200, то тільки танк».

Тепер ми чітко розуміємо, що таке «Вихід» і що таке «Прихід», як прилітає град, і як в небі розсипається фосфор . В черговий раз переконуюсь: наші військові – Титани, а місцеве населення – експерти з виживання.

Проїздили тією частиною Харківщини і Донеччини, які було звільнено. Замість мальовничих сіл – суцільні згарища та зруйновані будинки.

Повернулись з твердим переконанням, що ми, тут, маємо робити максимум, щоби звільнити Україну та підтримати наших Героів. Дякую кожному донатору, разом нам вдалось зробити не мало.

Вистоїмо! Переможемо!”, – наголосив Андрій Стражник.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img