Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаДе в Житомирі приймають вживаний одяг

Де в Житомирі приймають вживаний одяг

Багато людей скаржаться на захаращеність гардероба через величезну кількість одягу, котрий давно вийшов зі вжитку, проте його шкода викинути. Кращим рішенням в такому випадку стане передача одягу людям, які цього потребують. Сьогодні така взаємодопомога вкрай актуальна.

Житомирська обласна бібліотека ім. Олега Ольжича

Міська інклюзивна бібліотека організувала прийом та передачу вживаного одягу. Головною умовою співпраці є чистота речей. Прийом одягу відбувається з 10 до 18 години за адресою Новий бульвар, 4. Працює заклад з понеділка по суботу. Крім одягу до бібліотеки можна принести іграшки, книги, предмети побуту.

Благодійний фонд «Банк добра»

Це волонтерський штаб, котрий надає гуманітарну допомогу військовим, переселенцям та нужденним. Благодійна організація передає речі людям з інвалідністю, пенсіонерам, багатодітним родинам та всім, хто цього потребує. Віддати речі можна за адресою Лесі Українки, 48.

«Фундація волонтери без кордонів»

Фонд приймає одяг будь-якого віку, проте обовʼязково в хорошому стані. За словами засновниці благодійного фонду Олени Гончаренко, потреба у одязі є завжди, як для дітей, так і дорослих. До фонду можна приносити також канцелярію, іграшки та предмети побуту. Він розташований за адресою Київське шосе, 4.

Громадська організація «Милосердя»

По місту розташовано декілька скриньок, до яких можна покласти вживаний одяг — в Богунській районній раді, лікарні №1, лікарні №2 та на задньому дворі ТРЦ «Глобал». Одяг громадською організацією передається центру безпритульних та іншим благодійним організаціям, котрі не закрили свої потреби.

Мережа магазинів METRO

Біля магазину METRO (просп. Незалежності, 55-В) розташовані спеціальні контейнери. Туди містяни можуть приносити чисті й випрані речі: одяг, взуття, тканини, рушники, скатертини й постільну білизну. Мережа магазинів співпрацює в Житомирі з фондом «Відкрите серце».

Завжди можна звернутись до знайомих волонтерів, відомих благодійних фондів чи громадських організацій та запитати про потребу в одязі. Зазвичай вони знають людей, які цього потребують, та допомагають організувати передачу речей.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img