Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниЖитомирський міський парк та гідропарк готують до нового сезону

Житомирський міський парк та гідропарк готують до нового сезону

Парки Житомира готуються до початку сезону, активно проводячи ремонтні роботи та облаштовуючи нові зони.

Компанія КП “Парк” проводить заходи щодо відновлення та модернізації атракціонів, зокрема, змащує, зачищає та фарбує їх, а також встановлює нові поручні для безпеки відвідувачів.

Житомирський міський парк та гідропарк готують до нового сезону

Директор компанії, Сергій Бондар, повідомив про те, які атракціони будуть працювати та які потребують додаткових робіт.

Так, у центральному парку не будуть працювати дві “Веселі гірки” та одна з ланцюгових каруселей, яка знаходиться в поганому стані та буде демонтована. Після проведення технічного обстеження та отримання дозволу від Державної служби України з питань праці, будуть запущені інші атракціони.

Крім того, фігурки з каруселі були зняті для фарбування. Також в парках проводять роботи з облаштування вольєру для кіз та прибирання територій.

Тир з центрального парку перенесуть, а на його місці планують встановити безкоштовну гойдалку для маломобільних верств населення. Поруч з гойдалкою, якщо встигнуть, облаштують клумбу.

КП “Парк” планує замінити вирізані дерева у центральному парку новими. За словами директора, спочатку планують висадити 15 дерев по всіх локаціях, а потім додаватимуть нові дерева та кущі.

У гідропарку цього року не будуть працювати колесо огляду та атракціон “Північне сяйво”. Ціни на атракціони зміняться, проте зазначають, що ціна буде знижена до мінімальної суми.

Крім того, у гідропарку облаштовують оглядовий вольєр для кіз.

На дитячому та дорослому пляжах будуть встановлювати роздягальні.

Наразі не відомо, коли човнова станція знову розпочне роботу, оскільки на даний момент діє заборона на пересування на воді.

За словами директора КП “Парк”, спочатку будуть завершені роботи по відновленню центрального парку, після чого розпочнуться роботи з атракціонами в гідропарку.

У компанії є багато задумів та планів на майбутнє, проте вони розуміють, що в Україні йде війна, і знаходяться в готовності зробити все можливе, щоб допомогти. Директор зазначив, що компанія відкрита для співпраці та завжди рада допомозі, а також має вільні вакансії, на які можуть претендувати охочі працювати.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img