Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаВласник Мотор Січі Вячеслав Богуслаєв виявився високопосадовим російським агентом

Власник Мотор Січі Вячеслав Богуслаєв виявився високопосадовим російським агентом

Власник Мотор Січі Вячеслав Богуслаєв виявився високопосадовим російським агентом. І тепер він звернувся з проханням видати його на обмін в РФ до голови офісу президента Андрія Єрмака.

Ситуація дуже показова. По-перше, видача Богуслаєва може мати дуже негативні наслідки – він буде керувати перетягуванням усіх технологій та фахівців з МоторСічі. Це для початку треба дуже серйозно зважувати за наслідками. Богуслаєв має розповісти хто його дахував у владі, як мінімум з 2014 року, як це він так підпільно працював па РФ, що це помітили тільки у 2022-му. Хто за це відповідає?

Власник Мотор Січі Вячеслав Богуслаєв виявився високопосадовим російським агентом

По-друге, хіба у нас Єрмак керує державою, що викритий російський агент звертається саме до нього? Єрмак близько пов’язаний з РФ і має бути серед підозрюваних у державній зраді, оскільки саме Єрмак зробив усе, щоб зірвати підготовку України до війни і щоб полегшити Путіну захоплення Чонгару та захоплення України взагалі. Саме Єрмак гарантував Україні мир та брехав про великі мирні здобутки, про прогрес у перемовинах. Це була частина російськоі дезінформаційної кампанії. Обмін полоненими має відбуватись під контролем спецслужб, а не проросійських діячів з офісу президента.

Повідомив у соцмережі Фейсбук Юрій Бутусов.
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img