Свіжі новини
ГоловнаЖитомирянину 10 днів приходять повідомлення про неможливість списання коштів за проїзд, у...

Житомирянину 10 днів приходять повідомлення про неможливість списання коштів за проїзд, у міськраді пояснили, що трапилось

“Приблизно 10 днів тому я проїхався житомирським тролейбусом. Сплатив проїзд за допомогою функції NFC – приклав телефон до валідатора та отримав квиток. І ось уже 10 днів читаю повідомлення про те, що каса не може отримати моїх грошей. Ось, що мені пишуть:

ВІДМОВА. Неправильний CVV. Подивіться CVV на звороті картки. Довідка за тел.: 3700 IPAY.UA TRANSPORT, ZHYTOMYR Сплата 10.00UAH 4*64 21:45
Щось не те у вас у транспортному відділі, хлопці!

Попутнє питання: а чому поповнювати проїзну картку можна лише готівкою? У це закладено якийсь глибокий зміст чи вам просто подобається готівка”?, – цікавиться житомирянин Віктор Конєв.

Директор КП “Транспорт” Юлія Гарбовська пояснила, що відбулося:

“У Вас не до кінця/або не правильно внесені дані (cvv) по картці в гаманець, тому і не відбулось списання коштів. Банк намагається списати кошти, і там не правильно введено cvv, це стандартна відмова. Так відповіли в ПриватБанку. Тому Вам потрібно звернутись в ПриватБанк по телефону, який вказаний в сповіщенні 3700. Щодо поповнення проїзної картки безготівково. Можливість безготівкового поповнення транспортних карток наразі реалізована на сайті КП 《Житомиртранспорт》https://transport.zt.ua в розділі “Транспортні картки” -> “Онлайн поповнення”, де знаходяться посилання на платіжні системи для поповнення транспортних карток. Нагадуємо, що дані поповнення надходять орієнтовно за одну-дві доби з моменту поповнення”, – пояснила директорка.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img