Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Бердичеві вже майже 8 років слухають справу про вбивство

У Бердичеві вже майже 8 років слухають справу про вбивство

У Бердичівському міськрайонному суді відбулося чергове засідання у справі по обвинуваченню трьох чоловіків в умисному вбивстві майстра лісу, яке сталося на Чуднівщині ще у 2015 році, про яке ми вже неодноразово писали раніше.

За версією слідства, один з обвинувачених мав конфлікт із потерпілим, на ґрунті якого і задумав його убити, а двоє інших обвинувачених погодились «допомогти» його позбутися та виманили до лісу, а дорогою перестріли, побили, зв’язали, відвезли у безлюдне місце, де убили і закопали. Автомобіль потерпілого забрали та спалили.

На судовому засіданні один з обвинувачених був присутній в режимі відеоконференції, двоє інших були доставлені на засідання конвойною службою. Цього разу суд допитав ще двох свідків, ними стали працівниця придорожнього кафе поблизу Чуднова та знайомий потерпілого, який останнім бачив його перед зникненням. Проте був ще і третій свідок, який відмовився свідчити, так як він є рідним братом одного з обвинувачених.

Наступне засідання по цій справі призначене на 1 червня, де допитають ще двох свідків. Наразі обвинуваченим загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img