Свіжі новини

ГоловнаКультураУ Чернігові на Масанах живе родина, яка 27 років не виходить з...

У Чернігові на Масанах живе родина, яка 27 років не виходить з квартири

Про незвичайну родину, яка проживає близько 30 років у дев\’ятиповерхівці по вул. Красносільського мікрорайону Масани розповіла журналістам Лариса Ревенок, голова ОСББ. Родина Козлових складалась з 3 осіб: 82-річного Михайла — господаря помешкання, його 80-річної дружини Віри та їх 55-річної доньки Лариси.

30-го квітня працівники служби «0034», яка транспортує мерців до моргу, забрали батька родини (він родом з Новгород-Сіверського району), який пробув вже мертвим у помешканні 21 добу, тіло перетворилось на мумію. Перед цим сусіди викликали поліцію, оскільки відчули нестерпний сморід.

Голова ОСББ розповіла, що обидві жінки виглядають досить виснажено і що про цю родину знають соціальні служби. Судячи з того, що жінки не викликали поліцію одразу, не звернулись до сусідів та продовжували перебувати поряд з покійником у квартирі — вони мають певні психічні проблеми. Також повідомляється, що в їх квартирі за несплату відключено газопостачання, води нема через забиті іржею крани, нема через борги і світла.

Лариса Ревенок каже, щоб за законами України забрати жінок без їх згоди на примусове лікування неможливо, лише через суд. Сусідів до квартири не пускають (через побоювання що їх отруять чи заберуть квартиру), як і соцпрацівників, дільничних і т.д. На поховання Михайла Козлова коштом міста жінки погодилися і претензій не мали.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img