Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНа Житомирщині фахівцями ДСНС проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу біля водоймищ

На Житомирщині фахівцями ДСНС проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу біля водоймищ

З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах 18 червня фахівцями ДСНС проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу на річці Уж у смт Народичі та на території бази відпочинку «Голубе озеро» поблизу с. Дубовий Гай Овруцької територіальної громади Коростенського району.

Під час бесід з відпочиваючими рятувальники застерегли громадян, що не варто тривалий час перебувати у воді, оскільки низька температура води негативно впливає на організм. Також надзвичайники наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді. Рейдовики звернули особливу увагу на відпочивальників, які перебували на березі водоймищ з дітьми. Вони наголосили не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правилам безпеки життєдіяльності.

Рятувальники по всій області проводять подібну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення стосовно правил безпечного поводження на воді. Така кампанія буде тривати впродовж усього купального сезону.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img