Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЗагинув безстрашний воїн із Бердичева

Загинув безстрашний воїн із Бердичева

Вкотре оплакує гірку втрату місто Бердичів. Бердичівська районна військова адміністрація з глибоким сумом вимушена повідомити про героїчну загибель бердичівлянина – головного сержанта Романюка Дмитра В\’ячеславовича, 1977 року народження.

Командир відділення керованого мінування групи інженерного забезпечення роти військової частини А 7014 був призваний на військову службу 20 квітня 2022 року.

Героїчно загинув 19 червня 2023 року поблизу населеного пункту Кармазинівка Сватівського району Луганської області внаслідок вибуху боєприпасу під час виконання бойового завдання.

Бердичівська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого героя. Загинув безстрашний воїн, оберігаючи наше майбутнє та свободу. Його мужність і жертовність несуть в собі велике значення, вони нагадують нам про цінність миру та незалежності.

Ми завжди будемо пам\’ятати величезний внесок у становлення української нації кожного героя, який поклав своє життя на вівтар Вітчизни та свободи

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img