Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі страйкують водії автобусного парку

У Житомирі страйкують водії автобусного парку

6 запитань від водіїв автобусного парку КП ЖТТУ до свого головномокомандуючого керівника підприємства.

Водії автобусного парку написали звернення до керівника КП ЖТТУ, – розповідає Руслан Ігорович.

На сьогодні працює 59 водіїв, 5 диспетчерів, начальник, 2 його заступники та механіки.

Дивно те, що водії вимагають підвищення зарплати, а не начальник підрозділу і його заступники. Напевне начальника і замів розмір їх зарплати влаштовує бо є ще солярочка і запчасті, а водії то таке, будуть багато балакати будемо бити!

Хлопці борються за себе та вимагають:

1. Скасувати план виручки, який невідомо для них як встановлюється, від якого в них формується премія до зарплати, в тролейбусах та трамваях план відсутній. (Як так що в різних підрозділах одного підприємства діють різні умови преміювання?)
2. Збільшити відсоток премії наразі 4% від виручки та встоновити на рівні водіїв тролейбусів 8% ( це та премія яка нараховується автоматично за продаж водієм та видачею квитків пасажирам).
3. Відкоректувати графіки автобусних маршрутів.
4. Недотримання графіків руху приватними перевізниками що впливає на план та премію.
5. Підвищити заробітну плату водіям автобусів ( наразі найнижча в Україні в Житомирі)
6. Зробити дорогу на маршруті 33 в районі Селецької та 23 в районі Слободи (бо дійсно де їздить комунальний автобус там доріг нема)

І резюмуючи водії в колективному зверненні просять зустрічі в будь який час з керівником для вирішення їх питань, бо враховуючи останню зарплатню та дифіцит водіїв яким обіцяли 20 тисяч зарплати мінімум, а по факту пшик, може тонко натякаючи бути відтік кадрів де автобуси будуть тільки їздить та перевозити житомирян буде нікому.

Той випадок коли водії не можуть вирішити свої питання з керівником свого підрозділу, який б\’є водіїв, потім йде на лікарняне. А що йому в нього всьо пучком, зарплата є, соляра є)) від головного перевізника міста з кабінету не вилазить, постійний гість там. Може то такий в нього план, від головного перевізника поставити на коліна автопарк?!

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img