Свіжі новини
ГоловнаПодіїСпортсменка з Малина здобула золото на Чемпіонаті і отримала від міськради 10...

Спортсменка з Малина здобула золото на Чемпіонаті і отримала від міськради 10 тис. грн

Вікторія Слободенюк здобула титул чемпіонки Європи.

Вікторія Слободенюк здобула титул чемпіонки Європи під час змагань зі спортивної боротьби на Чемпіонаті U20, який проходив в іспанському місті Сантьяго-де-Компостела вкінці червня. За успіхи малинській спортсменці вручили від міської ради грошовий сертифікат у розмірі 10 тис. грн.

«Наша землячка здобула золоту медаль у своїй ваговій категорії (50 кг), здолавши суперницю із Туреччини», — пише мерія, посилаючись на те, що виплату премії погодили на останній сесії за ініціативою депутата Лесі Сніцаренко, яка перенаправила частину своїх «депутатських» коштів на відзначення високих здобутків наших земляків.

Окрім цього, 5 тис. грн вручили тренеру Вікторії — Олександру Ткачуку.

«Для мене честь вітати вас із тренером з таким високим результатом у спортивній кар’єрі. Кожною перемогою ви прославляєте не лише Україну, чи нашу Малинську громаду, а ще й демонструєте сильний та незламний характер українців. Сьогодні, в час війни, кожне досягнення – це важлива підтримка бойового духу українців!» – зазначив міський голова Олександр Ситайло.

До слова, у травні цього року Вікторія Слободенюк здобула «золото» на турнірі в Румунії.

Вкінці минулого року тренер Вікторії, підсумовуючи 2022-й, розповів, що його підопічна торік стала призеркою Чемпіонату України до 23 років. А також – чемпіонкою України серед юніорів до 20 років.

Окрім цього, Слободенюк — переможниця кубка України серед дорослих.

«Я вважаю, що в час війни – це дуже гарні результати. Вікторія – молодець. Прийшла до мене ще у другому класі й завжди впевнено рухається до перемоги. Сподіваюся, що наступного року принесемо не менші здобутки!» — зазначив тоді тренер Вікторії.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img