Свіжі новини
ГоловнаПодіїКвартира з ремонтом: на що звернути увагу?

Квартира з ремонтом: на що звернути увагу?

Перспектива отримати ключі та буквально за кілька днів відсвяткувати новосілля здається справді привабливою. Саме тому покупці, яких цікавить продаж квартир у Львові, часто звертаються до фахівців агенції нерухомості Atlanta з проханням знайти відремонтоване житло. Однак варто врахувати декілька моментів і бути пильним — інакше об’єкт згодом може подарувати чимало неприємних сюрпризів.

Квартира з ремонтом: на що звернути увагу?

Три нюанси у ремонті

Важливо, щоб була не лише естетична картинка на фото, а й справді добра якість житла. Спробуйте відповісти на певні питання — і у виборі з’явиться більше конкретики.

Чи справді зроблений ремонт вартує своїх грошей?

Оцініть самостійно або за допомогою фахівця, наскільки дорогими є оздоблювальні матеріали, сантехніка та чи захочете ви щось серйозно переробляти. Інколи має сенс придбати недороге невідремонтоване житло та зробити капітальний ремонт на власний розсуд.

Чи не намагаються щось приховати за допомогою ремонту?

Буває таке, що за свіжими шпалерами ховається цвіль, а бюджетним ламінатом намагалися замаскувати значну нерівність підлоги. Зазвичай навіть не дуже досвідчений покупець бачить, коли ремонт робили спеціально на продаж.

Чи подобається вам дизайн?

Інколи продавці вкладають у ремонт чимало грошей, наймають найкращих будівельників, купують якісні матеріали, але хтось із покупців вважає результат непривабливим. Це виключно справа різниці смаків, і навряд чи варто купувати житло, яке не подобається візуально (звичайно, якщо плануєте там жити).

Переваги квартир із ремонтом

Попри підводні камені, відмовлятися від ідеї придбати квартиру з готовим ремонтом точно не варто. Плюси є очевидними:

  • можливість швидкого переїзду;
  • готовність до здачі в оренду;
  • заощадження часу та сил

Так, відремонтована нерухомість справді буде коштувати дорожче. Але додайте до вартості матеріалів та роботи будівельників власний час, витрачені нерви й тривалий період у постійному очікуванні — і ви точно погодитеся, що ремонт — це добре.

До того ж є покупці, в яких просто немає можливості десь жити, поки ремонтують їхню нову квартиру. Або ж можливість є, але виключно в орендованому житлі. Додайте до вартості готового ремонту ще й суму за оренду, і ви отримаєте новий аргумент на користь нерухомості, в яку можна заїхати одразу після покупки.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img