Свіжі новини
ГоловнаПодіїТатаров і Шурма провели в ОП першу зустріч з бізнесом "за зачиненими...

Татаров і Шурма провели в ОП першу зустріч з бізнесом \”за зачиненими дверима\”

В Офісі президента заступники керівника ОП Ростислав Шурма та Олег Татаров провели першу “закриту” зустріч із представниками бізнесу.

“На виконання доручення президента України Володимира Зеленського заступники керівника Офісу Глави держави Ростислав Шурма та Олег Татаров провели першу зустріч учасників координаційної платформи, яка розглядатиме проблемні питання, що виникають між бізнесом і правоохоронними органами.
У зустрічі також взяли участь: заступник міністра економіки Олексій Соболєв, заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький, керівник головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук”, –
розповіли в Офісі президента.

Від бізнесу були CEO мережі Multiplex Роман Романчук, співзасновник компанії Time Investment Group Радислав Ткаченко, менеджер з питань фіскального регулювання “Філіп Морріс Україна” Михайло Поляков, керівник зернового напряму “Олам Україна” Олексій Пахомов.

Шурма заявив, що за підсумками двох-трьох зустрічей координаційної платформи можна буде визначити, які саме законодавчі зміни варто внести, щоб уникнути двоякого тлумачення положень законів.

В повідомленні сказано, що такі зустрічі відбуватимуться в ОП щотижня. Як обирають представників від бізнесу – поки невідомо.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img