Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаПосадовиці з Житомира повідомили підозру у збільшенні закупівельної ціни на газ

Посадовиці з Житомира повідомили підозру у збільшенні закупівельної ціни на газ

У Житомирі посадовиці комунального закладу у сфері культури повідомили підозру у безпідставному збільшенні закупівельної ціни на газ.

Про це розповіла речниця Прокуратури Житомирщини Тетяна Гоша.

За її словами, розслідування виявило, що директорка здійснила зловживання комунального підприємства Житомирської обласної ради в лютому 2021 року під час закупівлі природного газу.

“За укладеним посадовицею договором, приватне товариство зобов\’язалося поставити установі 106 тисяч кубічних метрів газу на суму 525 тисяч гривень. Але вже наступного місяця підозрюваною була безпідставно укладена додаткова угода з постачальником, згідно з якою ціна на природний газ збільшилася на понад 63%, а обсяг поставки зменшився”, – говорить Тетяна Гоша.

Житомирська окружна прокуратура повідомила посадовиці комунального закладу підозру у зловживанні службовим становищем, використанні службового становища, що завдало істотної шкоди державним інтересам згідно зі статтею 364, частина 1, Кримінального кодексу України.

Внаслідок таких неправомірних дій комунального закладу завдана матеріальна шкода у розмірі 116 тисяч гривень. Досудове розслідування проводиться Житомирським районним управлінням поліції.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img