Свіжі новини
ГоловнаПодіїВодій тролейбуса у Житомирі порятував дитяче життя, тепер має проблему

Водій тролейбуса у Житомирі порятував дитяче життя, тепер має проблему

Доброго ранку житомиряни. Сьогодні, о десятій ранку, їхала у тролейбусі №15А , тролейбус їхав із невеликою швидкістю, так як підʼїжджав до зупинки, перед зупинкою був пішохідний перехід, там у хлопчика років 12-14 виривається перед самим тролейбусом собака та перебігає дорогу. Сам хлопчик різко побіг за ним та падає перед тролейбусом, завдяки реакції водія він різко загальмував, а сам хлопчик побіг за собакою, і все вроді як добре, але.

Коли водій загальмував, у салоні тролейбуса попадали люди, водій вийшов та запитав у всіх людей чи все в порядку, люди сказали що так все нормально, але одна жіночка сильно вдарилася при падінні, водій запитав у цієї жінки: “Як ви чи все нормально можливо вам швидку викликати”?

На що вона відповіла: “Ні не треба я на роботі”. І тут почалося та я на вас заяву напишу, що ви їхали з такою швидкістю і.т.д. Всі люди намагалися їй пояснити як би водій не загальмував, то він би переїхав хлопчика. На що вона відповіла мені всерівно та почала дзвонити начальнику і розповідати: “Та воно різко загальмувало, бо там щось бігло, а я руку може зламала і чуть би голову не розбила, я зараз поїду, і на нього заяву напишу”.

Агов ви це серйозно? Я розумію, що боляче, але він же вас запитував, чи вам потрібна швидка, чи все добре, чи ви як хотіли щоб він дитину переїхав? Люди будьте добрішими, один до одного адже ми зараз повинні підтримувати, один одного, а не готові на те, щоби дитину переїхали, аби вам було добре. Сподіваюся, що з хлопчиком все добре, а водію нічого не буде, адже він спас дитяче життя.

Анонімний учасник групи Мій Житомир

Що про це пишуть житомиряни:

Водій тролейбуса у Житомирі порятував дитяче життя, тепер має проблему

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img